-->
Ubisoft, Watch Dogs’u Duyurdu + E3 2012’den Tanıtım ve Oynanış Videosu

Ubisoft’un E3 sunumunda Watch Dogs oyunu duyurulurken, E3 2012’de oyun için tanıtım ve oynanış videosu da gösterildi.Ubisoft Montreal’in iki senedir üzerinde çalıştığı 2003 yılında geçecek Watch Dogs’da gizemli bir karakter New York’a virüs yaymaya çalışacak. Ubisoft kreatif direktörü Jonathan Morin tarafından yapılan açıklamalara göre, Watch Dogs’da açık dünya oyun yapısının sınırlarının zorlanacak ve görülmemiş bir oyun deneyimi […]

05.06.2012 | ulasufuk

Ubisoft’un E3 sunumunda Watch Dogs oyunu duyurulurken, E3 2012’de oyun için tanıtım ve oynanış videosu da gösterildi.Ubisoft Montreal’in iki senedir üzerinde çalıştığı 2003 yılında geçecek Watch Dogs’da gizemli bir karakter New York’a virüs yaymaya çalışacak.

Ubisoft kreatif direktörü Jonathan Morin tarafından yapılan açıklamalara göre, Watch Dogs’da açık dünya oyun yapısının sınırlarının zorlanacak ve görülmemiş bir oyun deneyimi sunacak. Zaten aşağıda da göreceğiniz üzere oyunun yayınlanan tanıtım videosunda da telefonları ve diğer cihazları hack’leyebiliyor, trafik ışıklarını kontrol altına alabiliyoruz.

İşte şehrin tüm sistemlerinin bir silah niteliği taşıyacağı oyunun E3 2012’den gelen tanıtım ve oynanış videosu:

 

 



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.