-->
The Amazing Spider-Man’de Oynanabilir Olacak Stan Lee’ye Yeni Tanıtım Videosu

Spiderman, Iron Man, Thor, X-Men, Hulk ve Captain Amerika gibi birçok seriye imza atan Stan Lee’nin daha önce The Amazing SpiderMan’de oynanabilir olarak yer alacağı açıklanmıştı. Şimdi de Stan Lee’nin yorumları ile süslü oynanış görüntülerini de görme şansı bulduğumuz yeni The Amazing Spider-Man tanıtım videosu yayınlandı. Videoya baktığımızda Stan Lee’nin Spider-Man gibi akrobatik hareketler yaptığını ve örümcek adamın […]

19.06.2012 | ulasufuk

Spiderman, Iron Man, Thor, X-Men, Hulk ve Captain Amerika gibi birçok seriye imza atan Stan Lee’nin daha önce The Amazing SpiderMan’de oynanabilir olarak yer alacağı açıklanmıştı.

Şimdi de Stan Lee’nin yorumları ile süslü oynanış görüntülerini de görme şansı bulduğumuz yeni The Amazing Spider-Man tanıtım videosu yayınlandı. Videoya baktığımızda Stan Lee’nin Spider-Man gibi akrobatik hareketler yaptığını ve örümcek adamın yeteneklerine sahip olduğunu görüyoruz.

Beenox tarafından geliştirilen PC,PS3 ve Xbox 360 için 26 Haziran’da piyasalarda olacak oyunun Stan Lee için yayınlanan yeni tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!