-->
PlayStation®3’e Özel Wonderbook™: Book of Spells Oyunu İle Büyülerin Dünyası Oturma Odanızda

Sony ve efsane Harry Potter’ın efsane yazarından büyük işbirliği Sony, PlayStation®3 tutkunlarına büyük bir sürpriz yaparak, ünlü ve sevilen fantastik bilim kurgu serisi Harry Potter’ın yazarı J.K. Rowling işbirliğinde çok özel bir oyun hazırladı. Büyülerin dünyasını PlayStation®3 ile oturma odalarına getiren Wonderbook™: Book of Spells serisinin ilk oyunu Magical Spellbook, en son zenginleştirilmiş gerçeklik teknolojisini PlayStation®Move […]

06.06.2012 | ulasufuk

Sony ve efsane Harry Potter’ın efsane yazarından büyük işbirliği

Sony, PlayStation®3 tutkunlarına büyük bir sürpriz yaparak, ünlü ve sevilen fantastik bilim kurgu serisi Harry Potter’ın yazarı J.K. Rowling işbirliğinde çok özel bir oyun hazırladı. Büyülerin dünyasını PlayStation®3 ile oturma odalarına getiren Wonderbook™: Book of Spells serisinin ilk oyunu Magical Spellbook, en son zenginleştirilmiş gerçeklik teknolojisini PlayStation®Move ile birleştiriyor. Bu işbirliği sayesinde PlayStation® ve oyunseverleri, eşsiz ve gizemli deneyimler bekliyor.

(06.06.2012 – İstanbul) – Sony Computer Entertainment Inc. bugün SCE London Studios’un J.K. Rowling işbirliği ile hayata geçirdiği Wonderbook™: Book of Spells adlı oyunun çıkışını duyurdu. Inovatif yeni PlayStation®3 çevre birimi Wonderbook’u kullanacak olan serinin yayınlanacak ilk bölümü Wonderbook: Book of Spells, okuma ve zenginleştirilmiş gerçeklik oyunlarını bir üst düzeye taşıyarak etrafınızdaki dünyayı dönüştürüyor. Oyun, aynı zamanda J.K. Rowling’in muazzam bir başarı yakalayan Harry Potter™ kitaplarının okuyucularını çevreleyen heyecan verici bir çevrimiçi deneyim sunan eşsiz ve ücretsiz web sitesi Pottermore ile Sony arasında gerçekleştirilen ortaklıktan çıkan ilk ürün olma özelliğini de taşıyor.

Ünlü yazarın büyüleri Sony ile birlikte hayata geçiyor

Harry Potter fantastik bilim kurgu serisinin ünlü yazarı J.K. Rowling, “Wonderbook: Book of Spells, gerçek bir büyü kitabını bugüne kadar hiç olmadığı kadar Muggle’ların yakınına getiriyor. Büyülerimi ve bunların ardındaki tarihin bir kısmını hayata geçirmeye yönelik bu çalışmada, Sony’nin yaratıcı ekibi ile birlikte çalışmaktan çok büyük bir keyif aldım. Bu, bugüne kadar hiç görülmemiş bir okuma deneyimi sunan, olağanüstü bir cihaz” dedi.

Harry Potter’ın büyüleyici dünyası PlayStation® ayrıcalığı ile heyecan veriyor

J.K. Rowling işbirliği ve oyunun çıkışı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan SCE Başkanı ve Grup CEO’su Andrew House şunları ifade etti: “J.K. Rowling ile Sony, bilhassa da Sony Computer Entertainment arasındaki ortaklık, beni de kişisel olarak çok heyecanlandıran bir çalışma oldu. Birlikte, dünyanın en büyük eğlence markalarından biri ile tarihin en başarılı çocuk kitabı serisini bir araya getirdik. Wonderbook: Book of Spells’in, hikaye anlatımında bir sonraki devrimi temsil ettiğine inanıyoruz ve PlayStation® teknolojilerinin Harry Potter dünyasının daha da büyük bir bölümünün heyecan verici yeni şekillerde hayata geçirebilmesinden büyük bir heyecan duyuyoruz.”

PlayStation® ile eşsiz bir macera dünyasının kapılarını aralayın

Wonderbook: Book of Spells, PlayStation® deneyiminin en son parçası olan Wonderbook serisinin ilk bölümü olacak. Wonderbook, tek bir fiziki kitap içindeki sayısız hikayeyi, keşfedeceğiniz yepyeni bir dizi macera ve deneyim ile birlikte hayata geçiriyor. Güçlü bir hikaye anlatımı ve hayal gücünü ateşleyen bir araç olan Wonderbook, sizi aksiyonun tam merkezine yerleştirip etrafınızdaki dünyayı dönüştürmek için PlayStation®Eye üzerinden zenginleştirilmiş gerçeklik teknolojisini kullanarak özel içeriği çevreleyici yeni şekillerde PlayStation®3 sahiplerine sunuyor. Gizem ve keşfi oturma odanıza getiren oyunlar, sizi yeni dünyalara sürüklerken sevdiğiniz hikayelerin içinde yaşama şansını da veriyor.

200 yıl önce kaleme alınan Book of Spells, genç büyücülere ışık tutuyor

Book of Spells, iki yüz yıl önce Miranda Goshawk tarafından kaleme alınmış ve Hogwarts kütüphanesinin Kısıtlı Bölüm’ünde bulunan bir kitap olarak sunuluyor. Başarılı bir cadı veya büyücü olmak için çıktıkları yolculukta öğrencilere yardımcı olmaya yönelik ileri düzey bir ders kitabı.

Wonderbook: Book of Spells Kasım 2012’de çıkıyor

Kasım 2012’de piyasaya sürülecek olan Wonderbook: Book of Spells, öğrencilere Incendio, Wingardium Leviosa ve Expelliarmus gibi halihazırda bildikleri ve sevdikleri büyüleri okumak, keşfetmek, öğrenmek ve denemek için güvenli bir ortam sunmanın yanı sıra önceki Hogwarts öğrencileri tarafından kitap kenarlarına karalanmış muzip not ve büyüleri de keşfetme imkanı sağlıyor. Büyüler ile ilgili esprili anekdotsal bilgilerin yanı sıra J.K. Rowling, bu deneyimde yol gösteren, başarılı bir cadı veya büyücü olmak için nelere sahip olmanız gerektiği konusunda size içgörü kazandıran, hayranları kitap içinde yolculuğa davet eden ve her bölümün sonunda yeni öyküleri ortaya çıkararak başarıyla yaptıkları büyüler için öğrencileri ödüllendiren bilmeceler de kaleme aldı.

PlayStation®Move sihirli değneğiniz ile büyüler yapın

J.K. Rowling tarafından kaleme alınmış yeni ve özgün metinler içeren Wonderbook: Book of Spells, siz okudukça hayat bulurken, sihirli değneğiniz haline gelen PlayStation®Move hareket kumandası ile büyüler yapmanıza da imkan veriyor. Kasım 2012’de Avrupa’da, Aralık 2012’de ise Kuzey Amerika’da piyasaya sürülecek olan oyun ile tıpkı bir Hogwarts™ öğrencisi gibi büyücülüğün ve büyü yapma sanatının sırlarını okuyup öğreneceğiniz muhteşem bir yolculuğa çıkacaksınız. Bu iki bölgenin ardından Wonderbook: Book of Spells, diğer ülke ve bölgelerde de meraklıları ile buluşacak.

Oyun hakkında daha fazla bilginin yanı sıra ekran görüntüleri ve videolara www.tr.playstation.com adresinden ulaşılabilir. Görsel malzemeler için lütfen www.scee-press.com adresini ziyaret ediniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.