-->
Mortal Kombat Yapımcısının Yeni Serisi “Injustice: Gods Among Us” Videoyla Birlikte Duyuruldu!

Mortal Kombat serisi yapımcısından yeni oyun serisi geliyor. Ed Boon ve NetherRealm Studios Injustice: Gods Among Us’ı , DC Comics karakterleriyle birlikte duyurdu. Yayıncılığını da Warner Bros’un üstlendiği oyunun kesinleşen dövüşçü listesinde Batman, Harley Quinn, Solomon Grundy, Superman, The Flash ve Wonder Woman bulunuyor. Çıkış platformu olarak PS3, Xbox 360 ve Wii U’nun gösterildiği Injustice: Gods […]

02.06.2012 | ulasufuk

Mortal Kombat serisi yapımcısından yeni oyun serisi geliyor. Ed Boon ve NetherRealm Studios Injustice: Gods Among Us’ı , DC Comics karakterleriyle birlikte duyurdu.

Yayıncılığını da Warner Bros’un üstlendiği oyunun kesinleşen dövüşçü listesinde Batman, Harley Quinn, Solomon Grundy, Superman, The Flash ve Wonder Woman bulunuyor.

Çıkış platformu olarak PS3, Xbox 360 ve Wii U’nun gösterildiği Injustice: Gods Among Us’ın 2013 yılı içinde çıkması planlanıyor. Oyun için duyuru ile birlikte yayınlanan sinematik videoya aşağıdan bakabilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!