-->
Max Payne 3’ün İlk DLC’si Local Justice Pack İçin Tanıtım Videosu

Rockstar, Max Payne 3’ünTemmuz ayında yayınlanacak ilk DLC’si olan Local Justice Pack için tanıtım videosu yayınladı. Oyuna 55th Battalion HQ, Palace ve Depatue Lounge isimlerinde üç yeni harita ekleyecek Local Justice Pack DLC’sinde bu haritalardan 55th Battalion HQ, bütün oyun modlarıyla uyumlu olurken, Imperial Palace ve Departure Lounge ise Deathmatch, Team Deathmatch ve Payne Killer ile […]

28.06.2012 | ulasufuk

Rockstar, Max Payne 3’ünTemmuz ayında yayınlanacak ilk DLC’si olan Local Justice Pack için tanıtım videosu yayınladı.

Oyuna 55th Battalion HQ, Palace ve Depatue Lounge isimlerinde üç yeni harita ekleyecek Local Justice Pack DLC’sinde bu haritalardan 55th Battalion HQ, bütün oyun modlarıyla uyumlu olurken, Imperial Palace ve Departure Lounge ise Deathmatch, Team Deathmatch ve Payne Killer ile uyumlu olacak.

3 Temmuz’da PS3 ve Xbox 360 için, 17 Temmuz’da da PC için çıkacak Local Justice Pack DLC’si haritalar dışında M4 piyade tüfeğini eklentileriyle oyuna ekleyecek. İlk çıktığı hafta boyunca 5.99 dolar/480 MS puanına, bir hafta sonrasında ise $7.99/640 MS puanına satılacak DLC’de bir yeni eşyanın dışında Sao Paulo polislerine de multiplayer modunda göreceğiz ve polisler için yeni görünüşlerde içerikte yer alacak.

Local Justice Pack DLC’sinin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!