-->
Journey Collector’s Edition’ın Detayları ve Tanıtım Videosu

PSN exclusive yapımı Journey’in geçtiğimiz günlerde duyurulan koleksiyon paketi için tanıtım videosu yayınlandı. Tanıtım videosu ile birlikte Thatgamecompany tarafından geliştirilen Journey’in koleksiyon paketinin detayları da açıklandı. Journey’in  yanı sıra firmanın önceki oyunları fl0w ve Flower’ın da yer alacağı pakette;  Journey’nin yapımını anlatan 30 dakikalık perde arkası videosu, her 3 oyun için yapımcı yorumu, her 3 oyun […]

26.06.2012 | ulasufuk

PSN exclusive yapımı Journey’in geçtiğimiz günlerde duyurulan koleksiyon paketi için tanıtım videosu yayınlandı.

Tanıtım videosu ile birlikte Thatgamecompany tarafından geliştirilen Journey’in koleksiyon paketinin detayları da açıklandı. Journey’in  yanı sıra firmanın önceki oyunları fl0w ve Flower’ın da yer alacağı pakette;  Journey’nin yapımını anlatan 30 dakikalık perde arkası videosu, her 3 oyun için yapımcı yorumu, her 3 oyun için konsept tasarımları ve ekran görüntüsü galerisi, her 3 oyun için müzik albümü, Thatgamecompany’den 3 özel mini oyun, resmi oyun videoları ve yapımcı günlükleri, PS3 dinamik tema ve duvar kağıtları, daha önce görülmemiş 8 8 Journey avatarının yer aldığı bir bölüm yer alacak.

28 Ağustos’ta 29.99 dolar’dan satışa sunulacak Journey Collector’s Edition’ın tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!