-->
Epic Games: “Unreal Engine 4, En Mükemmeli Olacak”

Geçtiğimiz hafta Unreal Engine 4’ün CryEngine 3’ten üstün olmadığını açıklayan Cevat Yerli’ye yanıt gecikmedi.CryEngine 3 ile Unreal Engine 4’ün seviyesine 3 yıl öncesinden ulaştıklarını ve oyun motorunun yeni nesile hazır olarak çıkış yaptığını açıklayan Yerli’ye, Epic Games’in patronu Mark Rein’den karşı açıklama geldi. CryEngine 3’e eleştiri yapmadan kendi oyun motorları hakkında konuşan Mark Rein,  yeni nesil […]

19.06.2012 | ulasufuk

Geçtiğimiz hafta Unreal Engine 4’ün CryEngine 3’ten üstün olmadığını açıklayan Cevat Yerli’ye yanıt gecikmedi.CryEngine 3 ile Unreal Engine 4’ün seviyesine 3 yıl öncesinden ulaştıklarını ve oyun motorunun yeni nesile hazır olarak çıkış yaptığını açıklayan Yerli’ye, Epic Games’in patronu Mark Rein’den karşı açıklama geldi.

CryEngine 3’e eleştiri yapmadan kendi oyun motorları hakkında konuşan Mark Rein,  yeni nesil oyun motorları Unreal Engine 4’e oldukça güvenirken Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Unreal Engine 4 için kaygılanmayın, şu ana kadar yaptıklarımızın en mükemmeli olacak.Oyun endüstrisinin en iyi dönemlerini yaşıyoruz ve yeni nesil cihazların ne kadar harika olacaklarını düşündükçe bu sektörde yer almak daha heyecanlı bir hal alıyor.” dedi.

Platformlar konusuna da açıklık getiren Rein, konsollardan PC’lere, tabletlerden telefonlara kadar geniş yelpazeye sahip olacak oyun motorunun bu cihazlara uygun olarak da ölçeklendirilip tüm yeni nesil cihazlarda yer alacağını belirtti.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!