-->
“Devrimi Yaşayın” – THQ, WWE® ’13’ün Geliştiridiğini Duyurdu

Dünyanın Lider WWE Video Oyun Serisi Bugüne Kadar Gördüğünüz En Gerçekçi, En Kesintisiz ve En Tutkulu Deneyimi Yaşatmak İçin Geri Dönüyor – Hem de Yeni Bir Bakış Açısıyla Geçen yaz bir isim WWE (NYSE:WWE) dünyasında devrim yarattı. Monday Night Raw®’ın sonundaki o efsanevi anda WWE Süperstarı CM Punk® – sessizlerin sesi – dünyanın WWE hakkında […]

01.06.2012 | ulasufuk

Dünyanın Lider WWE Video Oyun Serisi Bugüne Kadar Gördüğünüz En Gerçekçi, En Kesintisiz ve En Tutkulu Deneyimi Yaşatmak İçin Geri Dönüyor – Hem de Yeni Bir Bakış Açısıyla

Geçen yaz bir isim WWE (NYSE:WWE) dünyasında devrim yarattı. Monday Night Raw®’ın sonundaki o efsanevi anda WWE Süperstarı CM Punk® – sessizlerin sesi – dünyanın WWE hakkında bildiği her şeyi değiştirdi. Söyledikleri ve yaptıklarıyla daha yüksek bir standart belirleyen, yeni bir bakış açısı kazandıran ve sonuç olarak da WWE Evreninde devrimi ateşleyen yeni bir lider doğdu.

Bu, WWE’nin bu tür bir isyan ile ilk karşılaşması değildi. Neredeyse 15 yıl önce efsanevi Stone Cold Steve Austin® WWE dünyasında devrim yaratmış, WWE’nin en sevilen dönemlerinden birinde acımasız, anti-kahraman davranışlarıyla yeni nesil taraftarları etrafına toplamıştı. Peki bunun sebebi neydi? Kendi cümlesiyle: “Çünkü Stone Cold böyle istemişti.”

Bugün ufukta yeni bir savaş görünüyor ama bu savaş ikonik WWE Süperstarı ile televizyon, İnternet veya canlı etkinliklerde değil, bilgisayarlarınızda başlıyor: THQ Inc. (NASDAQ: THQI) bugün WWE video oyun serisinin devrim yaratacak yeni oyunu WWE® ’13’ün geliştirilmekte olduğunu duyurdu. Bugüne kadarki en gerçekçi, kapsamlı ve ateşli deneyimi sunmaya hazırlanan, yeni WWE Live™ ses ve sunum sistemine ve “Attitude Era”dan esinlenilen tek kişilik sefer moduna sahip olacak.  WWE ’13 Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Nintendo Wii™ sistemi için geliştiriliyor.

WWE ’13 kesinlikle sadık hayran kitlemizin içindeki kıvılcımı ateşleyecek ve görmezden gelinemeyecek bu devrimi bizzat yaşayabilecekler diyen THQ Küresel Marka Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sean Ratcliffe, “WWE Live tutku dolu WWE canlı etkinlik deneyimini oyuncularımızın oturma odalarına getirecek.  Önemli oynanış yenilikleri ve bakış açısındaki ciddi değişiklikler sayesinde de WWE aksiyonunu daha öncekilerden çok daha yoğun biçimde yaşayabilecekler” diye konuştu.

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!