-->
Crytek: Unreal Engine 4, CryEngine 3’ten Üstün Değil!

Crytek’in kurucularından Cevat Yerli, bir internet sitesiyle yaptığı röportajda Unreal Engine 4’ün CryEngine 3’ten üstün olmadığını belirtti. Yerli, Unreal Engine 4’ün kalitesinin CryEngine 3’te var olan kalitede olduğunu açıklarken, CryEngine 3 oyun motorunun 3 yıl öncesinden yeni nesile hazır olarak çıkış yaptığını söyledi. CryEngine 3’ün Unreal Engine 4’ün kalitesini sunacak seviyede olduğunu ve iki motor […]

15.06.2012 | ulasufuk

Crytek’in kurucularından Cevat Yerli, bir internet sitesiyle yaptığı röportajda Unreal Engine 4’ün CryEngine 3’ten üstün olmadığını belirtti.

Yerli, Unreal Engine 4’ün kalitesinin CryEngine 3’te var olan kalitede olduğunu açıklarken, CryEngine 3 oyun motorunun 3 yıl öncesinden yeni nesile hazır olarak çıkış yaptığını söyledi. CryEngine 3’ün Unreal Engine 4’ün kalitesini sunacak seviyede olduğunu ve iki motor arasında çok ufak farklılıklar olduğunu belirten Yerli, bu farklılıklarında oyun içinden alınmış bir resimde farkedilemeyecek seviyede olduğunu söylüyor.

Açıklamalarının devamında, 3 yıldır var olan CryEngine 3 için üç yıl önceki GDC videolarına tekrar göz gezdirdiğini belirten Yerli, “CryEngine 3’ün ortaya koyduğu şeyler Unreal Engine 4’ün şu an ortaya koyduğuyla hemen hemen aynı ki bizim motorumuz bir sonraki nesile 3 yıldır hazır. Diğer motor geliştiricilerinin şu an yeni nesil teknolojisi olarak adlandırdıkları seviyeyi, biz 3 yıl öncesinden gördük ve CryEngine 3’ün en son yeniliklerini henüz sergilemedik” dedi.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!