-->
Counter Strike: Global Offensive’e Açık Beta Geliyor!

Valve, 21 Ağustos’ta çıkış yapacak online FPS oyunu Counter Strike: Global Offensive için açık beta düzenleneceğini duyurdu. Kapalı betası uzun zamandır süren oyunun, herkesin deneyebilmesi için düzenlenen açık betası ön siparişe açıldığı tarih olan 21 Temmuz’da başlatılacak. Counter Strike: Global Offensive ön siparişe açıldığı tarihten itibaren başlatılacak açık beta ile birlikte tam 1 ay oyunu […]

13.06.2012 | ulasufuk

Valve, 21 Ağustos’ta çıkış yapacak online FPS oyunu Counter Strike: Global Offensive için açık beta düzenleneceğini duyurdu.

Kapalı betası uzun zamandır süren oyunun, herkesin deneyebilmesi için düzenlenen açık betası ön siparişe açıldığı tarih olan 21 Temmuz’da başlatılacak. Counter Strike: Global Offensive ön siparişe açıldığı tarihten itibaren başlatılacak açık beta ile birlikte tam 1 ay oyunu deneme imkanı olacak.

PC,PS3 ve Xbox 360 için 14.99 $ fiyat etiketiyle satışa sunulacak oyunun, devam eden kapalı betasında tespit edilen hatalarda güncelleme ile gideriliyor.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz