-->
Castlevania: Lords of Shadow 2, Müthiş Bir Videoyla Duyuruldu

Mercurysteam tarafından geliştirilen aksiyon-RPG oyunu Castlevania: Lords of Shadow 2, yayıncı Konami’nin E3 öncesi sunumunda müthiş bir video ile birlikte duyuruldu. İlk oyundaki iyi kalpli kahraman Gabriel Belmont’un hikayesinin devamı niteliğinde olacak yapım için yayınlanan videoda Gabriel’in büyük bir değişiklik ile vampire dönüştüğüne şahit oluyoruz. Bir asker ordusunu karanlık güçleriyle yok eden Gabriel’in karşısına videonun sonunda […]

01.06.2012 | ulasufuk

Mercurysteam tarafından geliştirilen aksiyon-RPG oyunu Castlevania: Lords of Shadow 2, yayıncı Konami’nin E3 öncesi sunumunda müthiş bir video ile birlikte duyuruldu.

İlk oyundaki iyi kalpli kahraman Gabriel Belmont’un hikayesinin devamı niteliğinde olacak yapım için yayınlanan videoda Gabriel’in büyük bir değişiklik ile vampire dönüştüğüne şahit oluyoruz. Bir asker ordusunu karanlık güçleriyle yok eden Gabriel’in karşısına videonun sonunda farklı biri çıkıyor ve ona meydan okuyor.

İşte o video:

 



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.