-->
Call Of Duty: Modern Warfare 3 Content Collection 2 İnceleme

Yeni Haritalar, Yeni Oynanış Modu… Daha yeni Content Collection 1’i yayınlayan Activision aradan çok kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen yeni DLC paketini oyun severlerin kullanımına sundu; Content Collection 2. İlk etapta yeni pakette birbirinden zengin içerik göze çarpmakta. Ayrıca yeni paket ile birlikte yeni multiplayer modu Face Off da gün yüzüne çıkıyor. Activision bunun […]

26.06.2012 | ulasufuk

Yeni Haritalar, Yeni Oynanış Modu…

Daha yeni Content Collection 1’i yayınlayan Activision aradan çok kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen yeni DLC paketini oyun severlerin kullanımına sundu; Content Collection 2. İlk etapta yeni pakette birbirinden zengin içerik göze çarpmakta. Ayrıca yeni paket ile birlikte yeni multiplayer modu Face Off da gün yüzüne çıkıyor. Activision bunun şerefine face off modunda yer alan iki haritayı da ücretsiz olarak sunma kararı aldı. Tüm bu sürprizleri ve daha fazlasıyla Content Collection 2’yi sizler için denedik. Bakalım ne kadar dolu dolu bir ek paket bizlere sunuluyor.

 

 
Öncelikle hemen ilgi çekici taraftan başlamak istiyorum yani oyunun yeni oynanış modu olan Face Off. Ben türkçeleştirilmiş hali olan yüzleşmeyi kullanmak istiyorum. Bu oynanış modu çoklu oyuncu modunda tamamen taktik üzerine kurulmuş. Tanıtımındaki sloganda olduğu gibi “Arkanı Kolla” mantığı üzerine kurulu. 1 vs 1 ya da 2 vs 2 olarak oynanan face off modu için toplamda 4 harita bulunuyor. Bu haritalardan ikisi olan Erosion ve Aground tüm kullanıcılar için ücretsiz olarak sunuluyor. Diğer iki harita ise Lookout ve Getaway. Her dört haritada da oynanış sistemi genel olarak aynı. Yani takım arkadaşınızla beraber ya da tek başınıza düşmanınızı etkisiz haline getirmeye çalışıyorsunuz. Stratejinizi çok iyi belirlemelisiniz.
 

 
Ücretsiz haritalardan ilki olan Erosion antik roma kalıntıları arasında geçen yoğun çatışmayı konu alıyor. Hemen mekanların yapısından bahsederken şunu belirtmeliyim Content Collection 2 de yer alan mekanlar oldukça renkli bir yapıda sunulmuş. Sakin ve tropikal bir tatil beldesindeki otelden yıkık harabe bir geminin bulunduğu limana kadar oldukça renkli ve canlı mekanlar kullanılmış. Bu renk paletinin genişliği oyunun genel havasını da farklılaştırmış. Yer yer Uncharted havası aldığımı belirtebilirim.
 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!