-->
Assassin’s Creed: Ezio Saga Duyuruldu!

Ubisoft, Assassin’s Creed için yeni bir koleksiyoncu paketi duyurdu. Assassin’s Creed: Ezio Saga ismindeki bu paket sınırlı sayıda üretilecek ve Japonya’da satışa sunulacak. Karakter olarak, Assassin’s Creed serisiyle birlikte oyuncuların sevgisini kazanan Ezio’yu oynadığımız Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed: Brotherhood ve Assassin’s Creed: Revelations’ın olacağı pakette, bu oyunların sürümlerinin yanı sıra tüm indirilebilir içerikleri ile […]

12.06.2012 | ulasufuk

Ubisoft, Assassin’s Creed için yeni bir koleksiyoncu paketi duyurdu. Assassin’s Creed: Ezio Saga ismindeki bu paket sınırlı sayıda üretilecek ve Japonya’da satışa sunulacak.

Karakter olarak, Assassin’s Creed serisiyle birlikte oyuncuların sevgisini kazanan Ezio’yu oynadığımız Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed: Brotherhood ve Assassin’s Creed: Revelations’ın olacağı pakette, bu oyunların sürümlerinin yanı sıra tüm indirilebilir içerikleri ile soundtrack albümleri de bulunacak.

PlayStation 3 ve Xbox 360’a özel bu pakette, 6 CD’lik soundtrack’in içinde 135 adet oyun müziği, Japonca’ya çevirilmiş Assassin’s Creed Ansiklopedisi de yer alacak.Sadece 5000 adet üretilecek olan Assassin’s Creed Ezio Saga, 6 Eylül’de 9,980 yen yani 125 dolara Japon oyuncuların beğenisine sunulacak.

Kimbilir, Assassin’s Creed: Ezio Saga ilgi görür ve bu özel koleksiyoncu paketi diğer bölgelerde de satışa sunulur.

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!