-->
‘Aral & Razer İşbirliği Başladı’

Aral ve Razer işbirliği resmen başladı. Razer markalı birbirinden özel ürünler artık Türkiye’de Türkiye’nin en büyük ve en köklü oyun dağıtıcısı Aral, geçtiğimiz günlerde pazara yeni bir soluk getirmek için heyecan verici bir anlaşmaya imza attı. Oyunculara yüksek performans sunması ve oyun ekipmanları alanında dünya liderliği ile adından sık sık bahsettiren Razer ile masaya oturan […]

25.06.2012 | ulasufuk

Aral ve Razer işbirliği resmen başladı. Razer markalı birbirinden özel ürünler artık Türkiye’de


Türkiye’nin en büyük ve en köklü oyun dağıtıcısı Aral, geçtiğimiz günlerde pazara yeni bir soluk getirmek için heyecan verici bir anlaşmaya imza attı. Oyunculara yüksek performans sunması ve oyun ekipmanları alanında dünya liderliği ile adından sık sık bahsettiren Razer ile masaya oturan Aral, dünya devinin Türkiye’deki tek distribütörlük haklarını aldı.

Oyun pazarının önemli bir tanımlayıcısı konumundaki oyun ekipmanları alanına hızlı bir giriş yapan Aral, Razer ile yaptığı anlaşma ile yüksek performanslı ürünleri Türkiye pazarı ile buluşturacak.

California merkezli ve dokuz şehirde yer alan ofisleriyle dünyanın dört bir yanındaki oyunseverlere ulaşan Razer, uluslararası turnuvalarda mücadele eden üst düzey oyuncuların çoğu tarafından tercih edilen bir marka olarak pazardaki liderliğini koruyor.

Razer ile yapılan anlaşmanın her iki firmayı da farklı bir platforma taşıyacağına inandıklarını belirten Marka Temsilcisi Serkan Özyurt, “Razer ile yaptığımız anlaşma nedeniyle çok heyecanlıyız. Türkiye’deki oyuncuların istedikleri ürünleri prestijli mağazalarda kolaylıkla bulabileceğini bilmek bizim için çok önemliydi ve bu anlamda bir adım attık. Sonucunun her iki taraf için de sağlıklı olacağı kanaatindeyiz” diye konuştu.

Razer markalı ürün gamının çok geniş olacağına dikkat çeken Özyurt, “Razer markasının neredeyse tüm modellerini oyunseverlerle buluşturacağız. Ürün yelpazemizin içinde oyun fareleri, klavyeler, kulaklık ve hoparlör, fare altlığı gibi birçok farklı ürün yer alacak” dedi.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz