-->
3DS XL İçin “Cricle Pad Pro” Duyuruldu

Geçtiğimiz günlerde duyurduğu 3DS’in büyütülmüş modeli olan ve ikinci analog’u cihaza yerleştirmeyerek eleştiri toplayan Nintendo, 3DS XL için “circle pad pro” eklentisini duyurdu. Japonya’nın ünlü dergisi Famitsu’ya röportaj veren Nintendo, 3DS XL modeline özel olarak hazırlanan cricle pad pro aksesuarının bu sene içerisinde çıkış yapacağını belirtti. Ayrıca, 3DS’ten 3DS XL’a geçmeyi planlanan oyuncular içinde iyi bir […]

29.06.2012 | ulasufuk

Geçtiğimiz günlerde duyurduğu 3DS’in büyütülmüş modeli olan ve ikinci analog’u cihaza yerleştirmeyerek eleştiri toplayan Nintendo, 3DS XL için “circle pad pro” eklentisini duyurdu.

Japonya’nın ünlü dergisi Famitsu’ya röportaj veren Nintendo, 3DS XL modeline özel olarak hazırlanan cricle pad pro aksesuarının bu sene içerisinde çıkış yapacağını belirtti. Ayrıca, 3DS’ten 3DS XL’a geçmeyi planlanan oyuncular içinde iyi bir haber geldi. 3DS’ten 3DS XL’a data ve indirilen yazılım dosyaları aktarılabilecek.

3DS’e göre %90 oranında daha büyük ekrana sahip olacak 3DS XL’ın  Avrupa ve Japonya’ya 28 Temmuz’da 199 dolar fiyat etiketiyle piyasalarda olacağını hatırlatalım.

Yukarıdaki görüntü standart bir 3DS’e bağlı Circle Pad Pro görüntüsü olmakla birlikte,aşağıdan kırmızı, mavi ve gümüş renk seçeneğine sahip 3DS XL’ın görsellerine bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ




Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!