-->
Yepyeni Bir Üçüncü Şahıs Nişancı Oyunu Starhawk™ Sadece PlayStation®3 (PS3™)’e Çıktı

Sony, LightBox Interactive tarafından geliştirilen ve 2012 yılında hızlı tempolu nişancı türünü yeniden tanımlayacak yepyeni bir oyun olan Starhawk’ın PlayStation®3 (PS3™) platformuna özel çıkışını açıkladı. Starhawk, kesintisiz aksiyon ve savaş meydanında gerçek zamanlı olarak anında kişiselleştirme imkanı sunuyor, PlayStation®3’le oyunculara, macera ve eğlenceyi doyasıya yaşatıyor.    (23.05.2012 – İstanbul) – Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), sadece PlayStation®3’e (PS3™) gelen yepyeni […]

23.05.2012 | ulasufuk

Sony, LightBox Interactive tarafından geliştirilen ve 2012 yılında hızlı tempolu nişancı türünü yeniden tanımlayacak yepyeni bir oyun olan Starhawk’ın PlayStation®3 (PS3™) platformuna özel çıkışını açıkladı. Starhawk, kesintisiz aksiyon ve savaş meydanında gerçek zamanlı olarak anında kişiselleştirme imkanı sunuyor, PlayStation®3’le oyunculara, macera ve eğlenceyi doyasıya yaşatıyor.   

(23.05.2012 – İstanbul) – Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), sadece PlayStation®3’e (PS3™) gelen yepyeni bir oyun Starhawk™’ın çıkışını gururla duyuruyor. LightBox Interactive tarafından, Sony Computer Entertainment Worldwide Studios Santa Monica işbirliği ile geliştirilen Starhawk, oyunculara bir yandan saldırı ve savunma yapılarını yörüngedeki bir çıkartma gemisinden gezegen yüzeyine çağırarak savaş meydanını anında değiştirme, diğer yandan da tek oyunculu veya çoklu oyunculu savaşların ortasında düşmanlarını yerle bir etme imkanını sunuyor. Uzayın zapt edilmez sınır bölgesinde geçen bir üçüncü şahıs nişancı oyunu deneyimi yaşatıyor.

Rifters Outcast’lere karşı

Uzak bir gelecekte, uzayın en ücra köşelerinde geçen Starhawk Universe, Rifters adlı insan kolonisi ile bunların ele geçirmek için mücadele ettiği tehlikeli bir kaynak olan Rift Enerjisi tarafından mutasyona uğratılarak psikozlu canavarlara dönüştürülmüş acımasız bir insan türü olan Outcast’ler adlı iki fraksiyon arasındaki savaşı konu alıyor. Starhawk, oyuncuyu, Rift Enerjisi’ne maruz kalarak kısmen mutasyona uğramasına rağmen insanlığını korumayı başarabilmiş, ancak yine de toplumdan dışlanmış bir silahşör olan Emmet Graves kimliği ile bu ortama sokuyor. Büründüğü güçlü Graves rolü ile gizemli bir kanun kaçağı ve Outcast savaşçıları ile karşı karşıya gelmek üzere, Dust gezegeninde bulunan memleketi White Sands’e sürüklenen oyuncu, çok geçmeden görevinin kendisi için hayal dahi edemeyeceği kadar büyük bir anlam ifade ettiğinin farkına varıyor. Zira, ailesinin de Outcast ile Rifters arasındaki çatışmaya karıştığını öğrenen Graves, sevdikleri ile korumaya yemin ettiği insanlar arasında bir seçim yapmak zorunda kalıyor.

İnşa Et ve Savaş

Starhawk, hem kara hem de hava araçlarının yer aldığı yoğun bir savaş ile bir araya gelmiş hızlı tempolu aksiyonlu mücadeleye yönelik geniş bir araç yelpazesi ve bir dizi silah seçeneği sunuyor. Oyunun yenilikçi İnşa Et ve Savaş sistemi, oyunculara ellerinin altındaki bir dizi üs yapısı yoluyla, savaş alanının dinamiklerini tam da savaşın ortasında değiştirme yeteneğini vererek ekrandaki aksiyonu değiştirme olanağı sunuyor. Oyuncular stratejik görev hedeflerine ulaşmak ve düşmanlarını yenmek için tek bir tuşa dokunarak, çok sayıda bina, araç ve silahı istedikleri yere konuşlandırabiliyor. İnşa Et ve Savaş’ın sağladığı anında kişiselleştirme ile çok sayıda modu içine alan bu geniş kapsamlı oynanabilirlik PS3™ sisteminin sofistike mimarisi sayesinde mümkün hale geliyor.

Gerçek bir meydan savaşındasın

En gelişmiş görsel teknolojilerden yararlanan geliştirme ekibi, dinamik ışık efektlerini hareketli karakter ve ortamlar ile bir araya getirerek oyunculara gerçekten savaş meydanlarında oldukları hissini vermek için her türlü çabayı gösteriyor. Starhawk, çok çeşitli yıldızlar arası ortamlarda geçen farklı görevlerin yer aldığı, eksiksiz bir tek oyunculu hikaye modunun yanı sıra oyuncuların destansı 32 oyunculu karşılaşmalarda karşılıklı savaşlar yapabildiği güçlü bir çevrimiçi moda, dörde kadar oyuncunun çevrimiçi ve çevrimdışında işbirliği yapabildiği bir moda ve ardı arkası gelmeyen düşman saldırıları karşısında çoklu oyuncu ve işbirliği modlarında bölünmüş ekranlı oynanabilirlik özelliklerine de sahip.

Çok sayıda sanal topluluk özelliği

Starhawk, ek olarak, oyuncuların her zaman irtibat halinde olmasını sağlayan ek arkadaşlar listesi ve hızlı karşılaşma seçenekleri ile turnuvalar, skorboardlar ve klan desteğinin de aralarında bulunduğu çok sayıda sanal topluluk özelliğinden de yararlanıyor. Oyuncular, sanal topluluk etkinlikleri takvimi, kesintisiz güncellemeler ve kullanıcıların çevrimiçinde olmadıkları zamanlarda arkadaşlarını, klan üyelerini ve istatistikleri takip etmesine imkan veren bir Starhawk Android uygulaması ile en son gelişmeleri takip edebiliyor.

Galaksinin zenginliklerine el koymak için mücadele verin. Daha fazla bilgi için  tr.playstation.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!