-->
Street Fighter’ın 25.Yılına Özel Koleksiyon Seti Duyuruldu!

Capcom, Street Fighter’ın 25.yılına özel hazırladığı bir koleksiyon setini duyurdu. Yine serinin 25.yılına özel bir tunuva da gerçekleştirileceği açıklanırken, bununla ilgili bir tarih verilmedi. PS3 ve Xbox 360 için 18 Eylül’de 150$ fiyat etiketiyle satışa çıkacak Collector’s Set’te;  Super Street Fighter IV Arcade Edition (indirilebilir içerikleri de dahil) , Street Fighter X Tekken (indirilebilir içerikleri de dahil), Street […]

24.05.2012 | ulasufuk

Capcom, Street Fighter’ın 25.yılına özel hazırladığı bir koleksiyon setini duyurdu. Yine serinin 25.yılına özel bir tunuva da gerçekleştirileceği açıklanırken, bununla ilgili bir tarih verilmedi.

PS3 ve Xbox 360 için 18 Eylül’de 150$ fiyat etiketiyle satışa çıkacak Collector’s Set’te;  Super Street Fighter IV Arcade Edition (indirilebilir içerikleri de dahil) , Street Fighter X Tekken (indirilebilir içerikleri de dahil), Street Fighter 2 Turbo HD Remix, Street Fighter 3 Third Strike Online Edition, 2 tane anime film, Street Fighter’ın tüm animasyon serileri, 11 tane müzik CD’si, sanat kitabı, Ryu kemeri, Ryu figürü ve bir adet doküman yer alacak.

Street Fighter’ın 25. Yıldönümüne özel olarak hazırlanan Collector’s Set’in yayınlanan görseline aşağıdan bakabilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!