-->
StarHawk İçin Çıkacak Tüm Harita Paketleri Ücretsiz Olacak!

Lightbox Interactive, Playstation Blog’dan yaptığı duyuruyla PS3’e özel olarak geliştirilen ve uzay savaşlarını konu alan StarHawk’ın multiplayer modu için çıkacak olan tüm harita paketlerinin ücretsiz olacağını açıkladı. StarHawk için çıkacak tüm harita paketlerinin ücretsiz olacağını açıklamaktan gurur duyduklarını belirten Lightbox Interactive’in sahibi Dylan Jobe, bu duyuruya inanamayanlar için “Evet,evet yanlış duymadınız, Bedava” sözlerini ekledi. İlk […]

09.05.2012 | ulasufuk

Lightbox Interactive, Playstation Blog’dan yaptığı duyuruyla PS3’e özel olarak geliştirilen ve uzay savaşlarını konu alan StarHawk’ın multiplayer modu için çıkacak olan tüm harita paketlerinin ücretsiz olacağını açıkladı.

StarHawk için çıkacak tüm harita paketlerinin ücretsiz olacağını açıklamaktan gurur duyduklarını belirten Lightbox Interactive’in sahibi Dylan Jobe, bu duyuruya inanamayanlar için “Evet,evet yanlış duymadınız, Bedava” sözlerini ekledi.

İlk harita paketi için taslak çalışmalarının başladığı ve Cypress isimli bir gezegen olacağı belirtilirken, yayınlanan görsele aşağıdan bakabilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!