-->
Sorcery’nin İlk Geliştirici Günlüğü Videosu

23 Mayıs’da çıkış yapacak Playstation 3 ve Move’a özel geliştirilen Sorcery’nin ilk geliştirici günlüğü videosu yayınlandı. The Technology ismi ile yayınlanan yapımcı günlüğünde adından da anlaşılacağı üzere Sorcery’nin teknolojisinden bahsediliyor. PlayStation’ın Move teknolojisini de kullanan oyunun yayınlanan videosunda bu özelliğe, geliştiricilerin oyunla ilgili görüşlerine ve oynanış görüntülerine de yer verilmiş. İşte Fin isimli genç bir büyücüyü yöneteceğimiz […]

07.05.2012 | ulasufuk

23 Mayıs’da çıkış yapacak Playstation 3 ve Move’a özel geliştirilen Sorcery’nin ilk geliştirici günlüğü videosu yayınlandı.

The Technology ismi ile yayınlanan yapımcı günlüğünde adından da anlaşılacağı üzere Sorcery’nin teknolojisinden bahsediliyor. PlayStation’ın Move teknolojisini de kullanan oyunun yayınlanan videosunda bu özelliğe, geliştiricilerin oyunla ilgili görüşlerine ve oynanış görüntülerine de yer verilmiş.

İşte Fin isimli genç bir büyücüyü yöneteceğimiz Sorcery’nin ilk geliştirici günlüğü videosu:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!