-->
Sony ve Skype’tan Mobil Eğlence Deneyiminde Bir İlk!

Skype, görüntülü aramaları Sony PlayStation®Vita’ya getirdi  Sony ve Skype’ın mobil eğlence deneyiminde bir ilk olarak hayata geçirdiği işbirliği sayesinde artık PlayStation®Network üzerinden indirilebilen Skype uygulaması ile PlayStation® üzerinden görüntülü arama yapılabiliyor.   (02.05.2012 – İstanbul) – Sony’nin yeni nesil taşınabilir eğlence sistemi PlayStation®Vita (PS® Vita) üzerinden Skype ile görüntülü arama yapılabiliyor. Sony ve Skype arasındaki bu işbirliği […]

03.05.2012 | ulasufuk

Skype, görüntülü aramaları Sony PlayStation®Vita’ya getirdi

 Sony ve Skype’ın mobil eğlence deneyiminde bir ilk olarak hayata geçirdiği işbirliği sayesinde artık PlayStation®Network üzerinden indirilebilen Skype uygulaması ile PlayStation® üzerinden görüntülü arama yapılabiliyor.

 

(02.05.2012 – İstanbul) – Sony’nin yeni nesil taşınabilir eğlence sistemi PlayStation®Vita (PS® Vita) üzerinden Skype ile görüntülü arama yapılabiliyor. Sony ve Skype arasındaki bu işbirliği ile Skype görüntülü arama yetenekleri ilk defa bir mobil oyun cihazına kazandırılmış oldu. 22 Şubat’ta Avrupa, Amerika ve Orta Doğu bölgelerinde eş zamanlı olarak “Dünyayla, Yerinden Oyna” sloganıyla pazara sunulan PS® Vita sistemi, hem Wi-Fi hem de 3G modelleri üzerinden görüntülü arama yeteneği ile sesli arama özelliği sunuyor*. PS® Vita kullanıcıları uygulamayı PlayStation®Store üzerindeki “Sosyal” kategorisi altından ücretsiz olarak indirebiliyor.

 

Sony PlayStation®Vita ile yaptıkları işbirliğinin yeni bir çığır açtığını vurgulayan Skype Gelişen Fırsatlardan Sorumlu Kıdemli Yöneticisi Manrique Brenes “Kullanıcılarımız, istedikleri yerden istedikleri zamanda Skype’ın sunduğu özelliklere erişebilmekten çok memnun. PS® Vita için Skype’ın lansmanı ile Skype üzerinde görüntülü aramaları, dünyanın her yerinde, tüm platformlardan erişilebilir hale getirme nihai hedefimize ulaşmak ve mevcut PlayStation® kullanıcılarının bir oyun konsolu üzerinden video aramaları taleplerini karşılamak yönünde önemli bir adım atmış bulunuyoruz” dedi.

 

PS® Vita ile eğlenceyi doyasıya yaşarken hiçbir aramayı kaçırmayın

PS® Vita sistemi üzerindeki Skype uygulaması, kullanıcılar, oyun oynarken veya diğer uygulamaları kullanırken “arka plan modu”nda çalışıyor**, kullanıcılara da oyunu “durdurma,” arama yapma, ardından da bir önceki faaliyetlerine geri dönme imkanı tanıyor. Buna ek olarak, PS® Vita sistemi, cihazın hem önüne hem de arkasına bakan iki ayrı kameraya sahip olduğundan, kullanıcılar Skype üzerinden gerçekleştirdikleri aramalar sırasında her ikisi arasında gidip gelebiliyor. Bu sayede, oyun oynanırken veya diğer bir uygulama kullanılırken hiçbir görüşmeyi de kaçırmıyor.

 

Oyunun kurallarını değiştiren mobil eğlence sistemi

PS® Vita, bugüne kadar üretilen herhangi bir taşınabilir oyun sistemi için belirlenen en yüksek standartlara sahip. Nefes kesici 5 inç (16:9), 960×544 piksel, yaklaşık 16 milyon 770 bin renk, organik ışık yayan (OLED) çoklu dokunmatik ekran, güçlü ana işlemci/grafik işlemci, dokunmatik arka yüzey, çift analog kontrol, hareket sensörleri ve çift kamera, bu standartların en başında yer alıyor. Oyun tutkunlarına, diledikleri her zaman ve her yerde taşınabilir oyun deneyimleri sağlayan PS® Vita’nın yaklaşık 279 gram ağırlığındaki 3G/Wi-Fi kristal siyahı modeli 959 TL ve yaklaşık 260 gram ağırlığındaki Wi-Fi kristal siyahı modeli ise 799 TL tavsiye edilen satış fiyatıyla sunuluyor.

 

PS Vita için Skype hakkında daha fazla bilgi elde etmek için lütfen skype.com veya  tr.playstation.com/psvita adreslerini ziyaret ediniz.

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!