-->
Sony ve Gnçtrkcll’den Gençlere Yaz Fırsatı

Sony ve gnçtrkcll’den gençlere yaz fırsatı: gnçtrkcll’lilere iki oyun hediyeli PS3™ sadece 799 TL  Sony ve gnçtrkcll gençlere muhteşem bir fırsat sunuyor. gnçtrkcll’liler, 20 Mayıs – 31 Temmuz 2012 tarihleri arasında 320 GB’lık PlayStation®3’e (PS3™), üstelik iki de süper oyun hediyeli olarak sadece 799 TL’ye sahip oluyor. (21.05.2012 – İstanbul) – Sony, gnçtrkcll’lileri sevindirecek süper […]

21.05.2012 | ulasufuk

Sony ve gnçtrkcll’den gençlere yaz fırsatı: gnçtrkcll’lilere iki oyun hediyeli PS3™ sadece 799 TL 

Sony ve gnçtrkcll gençlere muhteşem bir fırsat sunuyor. gnçtrkcll’liler, 20 Mayıs – 31 Temmuz 2012 tarihleri arasında 320 GB’lık PlayStation®3’e (PS3™), üstelik iki de süper oyun hediyeli olarak sadece 799 TL’ye sahip oluyor.

(21.05.2012 – İstanbul) – Sony, gnçtrkcll’lileri sevindirecek süper bir yaz kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, gnçtrkcll’liler, 320 GB’lık PlayStation®3 oyun konsolu ve 1 adet oyundan oluşan pakete ilave olarak God of War 3  veya InFamous 2 oyunlarından birine; 799 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatına sahip olabilecekler. Kampanya PlayStation Move paketleri için de geçerli olacak; gnçtrkcll’liler 320 GB’lık oyun konsolunun yanında PS Move kamerasına, bir PS Move hareket kumandasına, bir PS Move oyununa ve God of War 3 veya InFamous 2 oyunundan oluşan pakete de aynı fiyattan sahip olabilecek.

SFR4 yazıp 2222’ye gönder, kampanyadan yararlan

Tüm Sony Center Mağazaları ve anlaşmalı zincir mağazalarda geçerli kampanyadan yararlanabilmek için gnçtrkcll’lilerin yapması gereken tek şey, gnctrkcll kampanya şifresi almak. Bunun için de SFR4 yazıp 2222’ye göndermek ve gelen kampanya şifresini mağazada kasa sorumlusuna iletmek yeterli. Ayrıca gncteklif.com üzerinden ücretsiz kampanya şifresi alınabiliyor. Kampanya 31 Temmuz 2012 tarihine kadar devam ediyor.

 

Ayrıntılar için: www.gnctrkcll.com

 

BASIN BÜLTENİ

 

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz