-->
Sony, PlayStation® All-Stars Battle Royale Çıktı

Kratos, Sweet Tooth, Fat Princess ve daha pek çok ikon karakter aynı oyunda! Tüm zamanların en iyi PlayStation® konu ve karakterlerinden etkilenmiş, üst düzey bir dört oyunculu dövüş oyunu PlayStation® All-Stars Battle Royale ilePlayStation®3’te eğlence tavan yapacak.    (08.05.2012 – İstanbul)- Sony, PlayStation®3 (PS3TM) için PlayStation® All-Stars Battle Royale oyununun çıkışını açıkladı. SuperBot Entertainment tarafından geliştirilen […]

08.05.2012 | ulasufuk

Kratos, Sweet Tooth, Fat Princess ve daha pek çok ikon karakter aynı oyunda!

Tüm zamanların en iyi PlayStation® konu ve karakterlerinden etkilenmiş, üst düzey bir dört oyunculu dövüş oyunu PlayStation® All-Stars Battle Royale ilePlayStation®3’te eğlence tavan yapacak.   

(08.05.2012 – İstanbul)- Sony, PlayStation®3 (PS3TM) için PlayStation® All-Stars Battle Royale oyununun çıkışını açıkladı. SuperBot Entertainment tarafından geliştirilen PlayStation® All-Stars Battle Royale, tüm zamanların en iyi PlayStation® konu ve karakterlerinden etkilenmiş, üst düzey bir dört oyunculu dövüş oyunu. Oyuncular, aralarında Kratos, Sweet Tooth, Parappa, Fat Princess, Colonel Radec ve Sly Cooper’ın da bulunduğu, tüm PlayStation® kataloğuna yayılmış ikon karakterlerin benzerlerini kontrol edecek. Buna ek olarak, oyuncular savaşlarda kullanmak üzere üst düzey üçüncü parti oyun kahramanlarına da erişebilecek. Çok sayıda oynanabilir karakter, özel saldırılar, konulu sahneler ve ezici müziği bir araya getiren PlayStation® All-Stars Battle Royale, oyuncuları renkli PlayStation® evreninden ilham alan derin bir dövüş oyununun ortasına bırakıyor.

Daha fazla bilgi için tr.playstation.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!