-->
Seksen Bir İl’e Seksen Bir Diablo III Collectors

Seksen bir İl’de seksen bir Diablo III Collectors aynı anda Aral Game sitesinde ön siparişe açılıyor Yılın en fazla beklenen oyunu olan Diablo III, tüm Türkiye’yi sallamak için geliyor. Ankara’dan İzmir’e Adana’dan Eskişehir’e Van’dan Trabzon’a kadar Türkiye’nin dört bir yanına aynı günde, aynı saatte ön sipariş imkânı Aral’dan… Tüm Türkiye’deki  Diablo Fanları için Aral tarafından […]

05.05.2012 | ulasufuk

Seksen bir İl’de seksen bir Diablo III Collectors aynı anda Aral Game sitesinde ön siparişe açılıyor


Yılın en fazla beklenen oyunu olan Diablo III, tüm Türkiye’yi sallamak için geliyor. Ankara’dan İzmir’e Adana’dan Eskişehir’e Van’dan Trabzon’a kadar Türkiye’nin dört bir yanına aynı günde, aynı saatte ön sipariş imkânı Aral’dan… Tüm Türkiye’deki  Diablo Fanları için Aral tarafından özel olarak hazırlanan sembolik ön sipariş çalışması 9 Mayıs 2012 tarihinde saat 14.00’da yapılacak.

Aral Game online satış sitesi üzerinden yürütülecek çalışmada, www.aralgame.com adresine giriş yapıp, ilgili İl’den Diablo III Collectors versiyonunu ilk sipariş veren kişi bu özel versiyonu almaya hak kazanacak. 9 Mayıs tarihinde saat 14.00’da satışa sunulacak Diablo III Collectors, yapılacak çalışma ile tüm Türkiye’ye yayılacak.

Geliştirme ekibinin yıllar süren çalışmaları ve dünyanın dört bir yanındaki yüzbinlerce oyuncunun aylar süren beta testleri sonucunda ortaya çıkan Diablo III, oyunculara muhteşem bir aksiyon-RYO deneyimi sunmak için geliyor. Bu benzersiz deneyimde yerinizi almak için ön siparişin yapılacağı www.aralgame.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Diablo III için özel olarak organize edilecek gece satışı ise 14 / 15 Mayıs tarihinde Taksim Meydanında gerçekleştirilecek.

Diablo III hakkında daha fazla bilgi almak ve gelişmeleri takip etmek için lütfen  http://www.facebook.com/aralgame adresini beğenebilirsiniz.

Nasıl Sipariş Vereceğim

Belirtilen tarih ve saatte Aral Game müşteri bilgileriniz ile birlikte www.aralgame.com adresine giriş yaptıktan sonra ürünün sayfasına giderek, sipariş vermek istediğiniz İl’i seçip, gerekli bilgileri doldurup satın al butonuna basmanız yeterli olacak.

Aral tarafından her İl’e bir ürün tanımlanmasından dolayı, ürünün stokta kalmaması durumunda sistem size gerekli uyarıyı yapacaktır.

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!