-->
NBA 2K13’ün Çıkış Tarihi Açıklandı

2K Sports, NBA 2K13’ün çıkış tarihini açıkladı. Oyun, PS3, PSP, Xbox 360, Wii ve PC için 2 Ekim’de Amerika’da, 5 Ekim’de tüm dünyada çıkış yapacak. NBA 2K13’ün Wii U versiyonu ise konsolun çıkışı ile olacak. NBA 2K13’ü PS3 ve Xbxo 360 için ön sipariş verenler Spirte tarafından sunulan NBA All-Star içerik paketine sahip olacak.Bu eklenti […]

31.05.2012 | ulasufuk

2K Sports, NBA 2K13’ün çıkış tarihini açıkladı. Oyun, PS3, PSP, Xbox 360, Wii ve PC için 2 Ekim’de Amerika’da, 5 Ekim’de tüm dünyada çıkış yapacak. NBA 2K13’ün Wii U versiyonu ise konsolun çıkışı ile olacak.

NBA 2K13’ü PS3 ve Xbxo 360 için ön sipariş verenler Spirte tarafından sunulan NBA All-Star içerik paketine sahip olacak.Bu eklenti paketinde de NBA All Star etkinlikleri olan Foot Locker üç sayı yarışması, BBVA Rising Stars Challenge ve Sprite Slam Dunk yarışması yer alacak.



Popüler Haberler


Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus aboneleri için Nisan ayı ücretsiz oyunlarını açıkladı.


Epic Games, her hafta ücretsiz oyunlar sunarak oyunculara keyifli bir deneyim yaşatmaya devam ediyor. Bu hafta ücretsiz olarak sunulan “Islets” oyununun ardından, bir sonraki haftanın ücretsiz oyunu da sızdırıldı.


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.