-->
Max Payne 3’ün Arcade Modundan Detaylar ve Görseller

Rockstar Games’in heyecanla beklenen oyunu Max Payne 3’te bulunacak Arcade Modu ile ilgili detaylar açıklandı ve ekran görüntüleri yayınlandı. “Score Attack” ve “New York Minute” olarak ikiye ayrılan Arcade modunda bitirdiğimiz her bölümü yeniden oynama şansına sahip olacağız. Bu bölümleri oynarken de düşmanlarımızı öldürme şeklimize göre çeşitli puanlar kazanacağız. Score Attack’ta karşımıza çıkan düşmanları çeşitli […]

09.05.2012 | ulasufuk

Rockstar Games’in heyecanla beklenen oyunu Max Payne 3’te bulunacak Arcade Modu ile ilgili detaylar açıklandı ve ekran görüntüleri yayınlandı.

“Score Attack” ve “New York Minute” olarak ikiye ayrılan Arcade modunda bitirdiğimiz her bölümü yeniden oynama şansına sahip olacağız. Bu bölümleri oynarken de düşmanlarımızı öldürme şeklimize göre çeşitli puanlar kazanacağız. Score Attack’ta karşımıza çıkan düşmanları çeşitli yerlerinden vurarak puan topluyoruz ve bu puanlar vurulduğu yere gore değişiyor.Mesela düşmanları vücutlarından vurursak 10, kafalarından vurursak 100, patlayıcı ile havaya uçurursak 200, araç patlatarak düşmanları öldürmeyi başarırsak ta 250 puan alacağız. New York Minute’te ise 60 saniyelik bir süremiz olacak ve bu süre yalnızca düşmanları kafalarından vurduğumuz zaman artacak.

18 Mayıs’ta Xbox 360 ve PS3 için 1 Haziran’da da PC için çıkış yapacak oyunun Arcade modu ile ilgili yayınlanan görsellere aşağıdan bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!