-->
İki Efsane Kozlarını Playstore’da Paylaşıyor

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, dünyaca ünlü oyunları uygun fiyatlarla sunarak oyun dünyasında heyecan yaratmaya devam ediyor. Playstore, dünyanın en ünlü iki dövüş oyunu markasını bir araya getiren Street Fighter X Tekken oyununu oyunseverlerle buluşturuyor. Oyuncular, Playstore farkıyla Street Fighter X Tekken’e 119,90 TL yerine 59,90 TL ödeyerek sahip olabiliyor. […]

14.05.2012 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, dünyaca ünlü oyunları uygun fiyatlarla sunarak oyun dünyasında heyecan yaratmaya devam ediyor. Playstore, dünyanın en ünlü iki dövüş oyunu markasını bir araya getiren Street Fighter X Tekken oyununu oyunseverlerle buluşturuyor. Oyuncular, Playstore farkıyla Street Fighter X Tekken’e 119,90 TL yerine 59,90 TL ödeyerek sahip olabiliyor.  

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyun dünyasının iki efsanesini kullanıcılarıyla buluşturuyor. Capcom firması tarafından geliştirilen Street Fighter X Tekken oyunu, Street Fighter ile özdeşleşmiş oyun formatında sunuluyor. Street Fighter X Tekken, Playstore farkıyla kaçırılmayacak bir indirimli fiyat fırsatıyla sunuluyor. Oyunseverlerle buluşacak olan oyun 119,90 TL yerine 59,90 TL’ye Playstore’dan alınabilecek.

Bu yılın en iddialı dövüş oyunu olan Street Fighter X Tekken ile meydan okumaya hazırlanan kullanıcılar, iki oyunun favori kahramanlarını içeren 50’den fazla dövüşçü ile büyük bir maceraya katılıyor.

Playstore’da yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook sayfasını ( http://www.facebook.com/playstore ) takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!