-->
Hitman: Sniper Challenge Duyuruldu + Video + Görseller

IO Interactive tarafından geliştirilen Hitman: Absolution’ın PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için 20 Kasım olarak açıklanan çıkış tarihi dışında Square Enix, bir de sürpriz duyuru yaptı.  Hitman: Sniper Challenge isimli ön sipariş hediyesi duyuran Square Enix, Hitman: Absolution’un çıkış tarihine kadar oyunu Gamestop’tan ön sipariş veren oyuncuların, ekstra bir hediye ve başlı başına bir oyun olan Hitman: Sniper Challenge’e sahip olacaklarını […]

11.05.2012 | ulasufuk

IO Interactive tarafından geliştirilen Hitman: Absolution’ın PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için 20 Kasım olarak açıklanan çıkış tarihi dışında Square Enix, bir de sürpriz duyuru yaptı. 

Hitman: Sniper Challenge isimli ön sipariş hediyesi duyuran Square Enix, Hitman: Absolution’un çıkış tarihine kadar oyunu Gamestop’tan ön sipariş veren oyuncuların, ekstra bir hediye ve başlı başına bir oyun olan Hitman: Sniper Challenge’e sahip olacaklarını açıkladı. Fakat şunu belirtelim hediye yalnızca Kuzey Amerika’daki ön siparişlere verilecek. Hitman: Sniper Challenge görevi PS3 ve Xbox 360 için 15 Mayıs’ta, PC’lere 1 Ağustos tarihinde çıkış yapacak. Hitman: Absolution içerisinde bulunmayan görevleri içeren Hitman: Sniper Challenge de Ajan 47 ile sniper’lık yapacağız.

Ayrıca Hitman: Sniper Challenge için video ve ekran görüntüleri yayınlandı.Aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!