-->
Halo 4 İçin Limited Edition Koleksiyoncu Sürümü Duyuruldu

343 Industries tarafından Xbox 360’a özel geliştirilen Halo 4 için Limited Edition isimli koleksiyoncu sürümü duyuruldu ve ön siparişe açıldı. $99.99 fiyat etiketine sahip Limited Edition’da, Halo 4 için ileriki zamanlarda çıkacak ve oyuna toplam 9 yeni multiplayer harita ekleyecek üç farklı harita paketi ekleyecek. Yine Limited Edition, Halo 4’e 6 yeni özelleştirme getirecek ve […]

18.05.2012 | ulasufuk

343 Industries tarafından Xbox 360’a özel geliştirilen Halo 4 için Limited Edition isimli koleksiyoncu sürümü duyuruldu ve ön siparişe açıldı.

$99.99 fiyat etiketine sahip Limited Edition’da, Halo 4 için ileriki zamanlarda çıkacak ve oyuna toplam 9 yeni multiplayer harita ekleyecek üç farklı harita paketi ekleyecek. Yine Limited Edition, Halo 4’e 6 yeni özelleştirme getirecek ve bu özelleştirmeler ile ilgili detaylar E3 fuarında açıklanacak.

Ayrıca Limited Edition, UNSC Infinity Briefing Packet ve Halo 4: Forward Unto Dawn Special Edition’u içerecek. UNSC Infinity Briefing Packet’de Spartan zırhı için özelleştirme şematiği, UNSC Infinity gemisine giriş ve tanıtım ile UNSC silahları hakkında bilgi, Halo 4: Forward Unto Dawn Special Edition’da ise 90 dakikalık live action videosu ve kamera arkası görüntüler yer alacak.

Xbox LIVE adına küçük hediyelerinde bulunacağı Limited Edition’da Spartan-IV zırhı için özel tema, Xbox Live avatarı için Spartan-IV zırhı ve eşyalar ve Assault Rifle için özel tema, özel bir amblem bulunacak.

6 Kasım’da çıkış yapacak Halo 4’ün Limited Edition sürümü için yayınlanan tasarım görseli ve Halo 4’ün kapağı için yayınlanan video çalışmasına aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!