-->
God of War: Ascension’un Beklenen Müthiş Videosu

Muhteşem fragmanını izlediniz mi? God of War: Ascension™ geliyor Destansı yeni bir God of War® macerasında Spartalı savaşçı Kratos’un kökenlerini keşfetmeye hazır olun. Sony, oyunun baştan çıkarıcı fragmanı aracılığıyla serinin en iddialısı olan God of War: Ascension™  oyununu tüm meraklılarının beğenisine sunuyor. (30.04.2012 – İstanbul) – God of War® hayranları, kötü şöhretli Spartalı savaşçı Kratos’un, PlayStation®3’e dönmeye […]

01.05.2012 | ulasufuk

Muhteşem fragmanını izlediniz mi?

God of War: Ascension™ geliyor

Destansı yeni bir God of War® macerasında Spartalı savaşçı Kratos’un kökenlerini keşfetmeye hazır olun. Sony, oyunun baştan çıkarıcı fragmanı aracılığıyla serinin en iddialısı olan God of War: Ascension™  oyununu tüm meraklılarının beğenisine sunuyor.

(30.04.2012 – İstanbul) – God of War® hayranları, kötü şöhretli Spartalı savaşçı Kratos’un, PlayStation®3’e dönmeye hazırlanışını kutluyor. Özel tanıtımı ile yayınlanacak olan God of War: Ascension™, beklenen oyunun çıkışını da resmen açıklamış oluyor.

Serinin bugüne kadar hazırlanmış en iddialı God of War® macerası olan God of War: Ascension™, bizi her şeyin başladığı yere geri götürüyor. Kratos’un, artık efsanevi bir hal alan özgürlük arayışında ilk adımlarını atarken kökenlerini keşfetmenize olanak tanıyor.

God of War: Ascension™ ile ilgili en son haberlere ve PS3™, PSP® (PlayStation®Portable) ve PlayStation®2 üzerinde milyonlarca adet satan God of War® serisinin detaylarına ulaşmak için tr.playstation.com sitesini ziyaret edin.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!