-->
God of War: Ascension’dan Video + Görseller + Bilgiler

God of War: Ascension’ın resmi duyurusu ve sunumunun yapılmasının ardından oyunla ilgili bir çok bilgi, video ve ekran görüntüsü geldi. İlk olarak Kratos’un yeni macerası God of War: Ascension’da multiplayer modunun olacağını belirtelim.Multiplayer modu dörde dört oynanış sunacak oyunda 8 oyuncuya kadar destek verecek ve Kratos’u içermeyecek.Bu modda ikiye ayrılacak takımlar önce birbirleriyle mücadele edecek,sonra […]

02.05.2012 | ulasufuk

God of War: Ascension’ın resmi duyurusu ve sunumunun yapılmasının ardından oyunla ilgili bir çok bilgi, video ve ekran görüntüsü geldi.

İlk olarak Kratos’un yeni macerası God of War: Ascension’da multiplayer modunun olacağını belirtelim.Multiplayer modu dörde dört oynanış sunacak oyunda 8 oyuncuya kadar destek verecek ve Kratos’u içermeyecek.Bu modda ikiye ayrılacak takımlar önce birbirleriyle mücadele edecek,sonra da Polythemus’u alt etmeye çalışacaklar,eğer takım Ploythemus’u yenemezse de bölüm yeniden başlayacak.Ayrıca karakterlerimiz oyunda kişiselleştirilebilir olacak.Gelen bilgiler doğrultusunda God of War 3’ün inşa edildiği oyun motoruyla geliştirilen God of War: Ascension hikayesi aile katliamından altı ay sonrasından devam edecek. Kratos’un sıradışı bir kimlikle karşımızda olacağı ve diğer oyunlara göre daha kısa hikaye moduna sahip olacağı açıklanan oyun için yetkililer, hayranlarının multiplayer endişelerinin yersiz olduğunu bu faktörün oyuncuları God of War: Ascension’un senaryo kısmına odaklanmalarını etkilemeyeceğini belirtti. Ayrıca, Santa Monica yetkilileri, God of War: Ascension’u God of War IV olarak adlandırmıyor ve God of War serisine başlamayı düşünenler için bu oyunu fırsat olarak nitelendiriyorlar.

Oyun motoruna da yeni materyaller, dokular, ışıklandırmalar, gölgelendirmeler gibi birçok yenilik ekleyen stüdyo,oyunda daha güçsüz ve daha genç bir Kratos’la karşılaşacağımızı ve yeni oyunda karakterimizin insansı yanlarına değinileceği açıklandı. Blades of Chaos kılıçlarının God of War: Ascension’da da yer alacağı ve Kratos’u kontrol ederek bizi Ares’e itaat etmeye mecbur bırakan yemini kırmak için mücadele edeceğimiz yine gelen bilgiler arasında. Oyunun kontrollerini ise eşi ve çocuğunu öldürdükten sonra alacağız.

İşte şimdi de oyunun direktörü Todd Papy tarafından bilgi verilen God of War: Ascension videosu ve zincirlenmiş dev Ploythemus’u gördüğümüz ilk ekran görüntüleri:

 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.