-->
God of War: Ascension Move’u Desteklemeyecek!

Sony Computer Entertainment Worldwide Santa Monica Stüdyosu  tarafından PS3’e özel olarak geliştirilen God of War: Ascension için her geçen gün yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.Twitter üzerinden hayranlar tarafından merak edilenleri yanıtlayan yapım ekibinden direktör Todd Papy, oyunla ilgili bir hayrandan gelen Move desteği sorusuna açıklık getirdi. Plastica-Man isimli oyuncudan gelen Move ile ilgili soruya God […]

09.05.2012 | ulasufuk

Sony Computer Entertainment Worldwide Santa Monica Stüdyosu  tarafından PS3’e özel olarak geliştirilen God of War: Ascension için her geçen gün yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.Twitter üzerinden hayranlar tarafından merak edilenleri yanıtlayan yapım ekibinden direktör Todd Papy, oyunla ilgili bir hayrandan gelen Move desteği sorusuna açıklık getirdi.

Plastica-Man isimli oyuncudan gelen Move ile ilgili soruya God of War: Ascension’un Playstation Move’u desteklemeyeceği cevabını veren Todd Papy, şu ana kadar kullanmadıklarını, bundan sonra da büyük ihtimalle böyle devam edeceğini belirtti.




Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!