-->
Game of Thrones’un Çıkış Videosu

Cyanide Studios’un geliştirdiği Amerika dağıtımcılığını Atlus’un, Avrupa’daki dağıtımcılığını da Focus Home Interactive’in üstlendiği Game of Thrones RPG’si Amerika çıkışını gerçekleştirdi. Atlus’un resmi Youtube kanalı üzerinden de oyunun Amerika için çıkış videosu yayınlandı.Kitap ve TV dizisiyle  oldukça sevilen Unreal Engine 3 grafik motoru ile geliştirilen Game of Thrones RPG oyunu Avrupa’da ise Haziran’ın ilk haftasında PC,PS3 ve Xbox 360 için […]

16.05.2012 | ulasufuk

Cyanide Studios’un geliştirdiği Amerika dağıtımcılığını Atlus’un, Avrupa’daki dağıtımcılığını da Focus Home Interactive’in üstlendiği Game of Thrones RPG’si Amerika çıkışını gerçekleştirdi.

Atlus’un resmi Youtube kanalı üzerinden de oyunun Amerika için çıkış videosu yayınlandı.Kitap ve TV dizisiyle  oldukça sevilen Unreal Engine 3 grafik motoru ile geliştirilen Game of Thrones RPG oyunu Avrupa’da ise Haziran’ın ilk haftasında PC,PS3 ve Xbox 360 için piyasalarda olacak.

İşte Amerika’da satışa sunulan oyunun çıkış videosu:

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!