-->
Dragon’s Dogma’nın Çıkış Videosu + PC Açıklaması

Capcom tarafından geliştirilen aksiyon RPG oyunu Dragon’s Dogma PS3 ve Xbox 360 platformları için Amerika’da 22 Mayıs’ta Avrupa’da ise 25 Mayıs’ta çıkış yapacak. Capcom, Dragon’s Dogma’nın resmi Youtube kanalı üzerinden de oyunun Amerika için çıkış videosunu yayınladı. Yayınlanan çıkış videosunun girişinde Devil May Cry 4 ve Resident Evil 4’ün yapımında bulunan Hiroyuki Kobayashi’nin ve Devil […]

12.05.2012 | ulasufuk

Capcom tarafından geliştirilen aksiyon RPG oyunu Dragon’s Dogma PS3 ve Xbox 360 platformları için Amerika’da 22 Mayıs’ta Avrupa’da ise 25 Mayıs’ta çıkış yapacak.

Capcom, Dragon’s Dogma’nın resmi Youtube kanalı üzerinden de oyunun Amerika için çıkış videosunu yayınladı. Yayınlanan çıkış videosunun girişinde Devil May Cry 4 ve Resident Evil 4’ün yapımında bulunan Hiroyuki Kobayashi’nin ve Devil May Cry3 ve 4’ün yapımında bulunan Hideaki Itsuno’nun isimlerini görüyoruz. Daha sonra ise oynanış görüntüleri eşliğinde inceleme sitelerinin oyunla ilgili görüşlerine yer verilmiş.

Çıkış videosunun yanı sıra Capcom, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak Dragon’s Dogma’nın PC sürümü ile ilgili üzücü açıklama yaptı. Capcom’un yetkililerinden Hiroyuki Kobayashi oyunu PC platformu için hazırlamadıklarını belirtti. Pawn sistemini nedenlerden biri olarak gösteren Hiroyuki Kobayashi , online olarak diğer oyunculardan NPC alınabilen bu sistemi PC’ye uyarlamanın zor olduğunu sözlerine ekledi.

Yayınlanan çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!