-->
D&R, 1 Kişiye “Diablo III Collector’s Edition” Hediye Ediyor

Diablo III Collector’s Edition meraklılarını D&R Facebook sayfasında bir sürpriz bekliyor! D&R ile Diablo III Collector’s Edition’a ortak ol! Diablo tutkunları, oyuna ortak olmaya hazır mısınız? Bugün bir kişi, heyecanla beklediği Diablo III Collector’s Edition’ı D&R farkıyla sahip olma fırsatı yakalayacak! Yeni düşmanlar, yeni heyecanlar, yıllarca sahip olmak için beklediğiniz Diablo III Collector’s Edition’a sahip […]

15.05.2012 | ulasufuk

Diablo III Collector’s Edition meraklılarını D&R Facebook sayfasında bir sürpriz bekliyor!

D&R ile Diablo III Collector’s Edition’a ortak ol!

Diablo tutkunları, oyuna ortak olmaya hazır mısınız? Bugün bir kişi, heyecanla beklediği Diablo III Collector’s Edition’ı D&R farkıyla sahip olma fırsatı yakalayacak!

Yeni düşmanlar, yeni heyecanlar, yıllarca sahip olmak için beklediğiniz Diablo III Collector’s Edition’a sahip olmak için en heyecanlı nedenini yarın saat 11.00’e kadar fanbase@dr.com.tr adresine yollayan 1 kişi Diablo III Collector’s Edition’a sahip olacak!

Jüri tarafından seçilecek kişi yarın saat 16.00’da açıklanacaktır.

http://www.facebook.com/DRdunyasi

KÖTÜLÜK GÜCÜNÜN DORUĞUNDA

Baş İblisler alt edilip Sığınak dünyasından kovulduğundan bu yana yirmi yıl geçti. Şimdi, her şeyin başladığı yere, Tristram kasabasına dönmeli ve düşen bir yıldıza dair söylentileri araştırmalısın; çünkü bu yıldız, kötülüğün yeniden doğuşunun ilk işareti ve Kıyamet’in gelip çattığının habercisi.

BİN KAHRAMANIN KUDRETİNE SAHİP OL

Doğuştan gelen kahramanlık mirasının yıkıcı güçlerini kullanarak yeri sars, düşmanlarını ateş ve buzla mahvet, dünya dışı yardakçılar çağır ve daha pek çok şekilde savaş.

UÇSUZ BUCAKSIZ BİR SAVAŞ MEYDANINI FETHET

Rastgele hazırlana, üç boyutlu ortamlarda kötülüğün ordularının hakkından gel. Her oynadığında sayısız şeytani kötüyle karşılaş, yeni mekanlardaki görevleri ortaya çıkar ve her seferinde farklı ganimetler bul. İki oyun asla birbirinin aynı olmayacak.

SAVAŞ GANİMETİNİ TAKAS ET

Gerçek para müzayede evi (Real Money Auction House) özelliğini kullanarak, eşyaları gerçek para ile alıp sat. kazandıklarınla daha da güçlü eşyalar al ya da takas ettiğin eşyaları nakde çevir, parayı al ve kaç. Seçim senin…

COLLECTOR’S EDITION İÇERİĞİ:

– Art of Diablo III
– Collector’s Edition Soundtrack
– Behind The Scenes DVD & Blu-Ray Two Disc Set
– Exclusive In game Content: Diablo III Aesthetic Artifacts, World Of Warcraft Pet Fethish Shaman, Starcraft II Battle.net 2 Portrait
– Diablo Skull, 4 GB USB Soulstone
– Diablo III PC/MAC Game

 

BASIN BÜLTENİ

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!