-->
DMC: Devil May Cry’ın Konsollar İçin Çıkış Tarihi + PC İçinde Duyuruldu + Yeni Karakter

Capcom,  Ninja Theory tarafından geliştirilen birçok Devil May Cry hayranının merakla beklediği DMC’nin konsol sürümleri için çıkış tarihini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Dante’nin yeni macerası DMC yani yeni Devil May Cry, Playstation 3 ve Xbox 360 için 15 Ocak 2013’te çıkış yapacak. Yine yapılan duyuruda oyunun, PC sürümünün de 2013 yılı içerisinde piyasaya sürüleceği, üzerinde çalışıldığı ve net bir […]

22.05.2012 | ulasufuk

Capcom,  Ninja Theory tarafından geliştirilen birçok Devil May Cry hayranının merakla beklediği DMC’nin konsol sürümleri için çıkış tarihini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Dante’nin yeni macerası DMC yani yeni Devil May Cry, Playstation 3 ve Xbox 360 için 15 Ocak 2013’te çıkış yapacak.

Yine yapılan duyuruda oyunun, PC sürümünün de 2013 yılı içerisinde piyasaya sürüleceği, üzerinde çalışıldığı ve net bir tarihin henüz belli olmadığı belirtiliyor.

Capcom, tüm bunların yanı sıra oyunda Dante’ye eşlik edecek Kat adlı yeni bayan karakterini tanıttı. Daha önceki yaşamında The Order’a katılmış fakat daha sonra firar etmiş bir kaçak olan Kat, psişik güçlere sahip. Şeytan dünyasını görebilme yeteneğine sahip olan yeni karakterimiz, bu yönüyle Dante’ye görevinde rehberlik edecek.

Dante’ye Limbo yolculuğunda eşlik edecek Kat için yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!