-->
Diablo III’ün Ön Sipariş Rakamı Açıklandı

Blizzard, tüm zamanların en çok beklenen oyunu Diablo III’ün 15 Mayıs’ta ses getiren açılışının ardından ön sipariş rakamlarını açıkladı. Blizzard tarihinin en çok ön sipariş alan ve Amazon mağazası tarihinde en çok ön sipariş alan PC oyunu ünvanını alan Diablo III, 2 milyondan fazla kişi tarafından ön siparişle satın alındı. Dünya genelinde 8000’den fazla bölgede […]

16.05.2012 | ulasufuk

Blizzard, tüm zamanların en çok beklenen oyunu Diablo III’ün 15 Mayıs’ta ses getiren açılışının ardından ön sipariş rakamlarını açıkladı.

Blizzard tarihinin en çok ön sipariş alan ve Amazon mağazası tarihinde en çok ön sipariş alan PC oyunu ünvanını alan Diablo III, 2 milyondan fazla kişi tarafından ön siparişle satın alındı. Dünya genelinde 8000’den fazla bölgede gece satışı yapılan oyun için Blizzard patronu Mike Morhaime, çok uzun süredir yaptıkları çalışmanın,emeğin karşılığını alma zamanı olduğunu ve beta sürecinde firmaya yardımcı olanlara da teşekkürlerini sundu.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!