-->
‘Diablo® III Taksim Meydanını Salladı’

Bekleyiş sona erdi. Diablo III dün gece Taksim Meydanını salladı Diablo III’ün üzerindeki sır perdesi kalktı. Türkiye’nin en eğlenceli, en fantastik en benzersiz oyun lansmanı ve gece satışı, dün gece saat 19.00 – 04.00 saatleri arasında Aral tarafından organize edilen bir etkinlik ile Taksim Meydanında yapıldı. Tüm koleksiyon versiyonlarının tükendiği gecede, yüzlerce Diablo fanı Taksim […]

15.05.2012 | ulasufuk

Bekleyiş sona erdi. Diablo III dün gece Taksim Meydanını salladı


Diablo III’ün üzerindeki sır perdesi kalktı. Türkiye’nin en eğlenceli, en fantastik en benzersiz oyun lansmanı ve gece satışı, dün gece saat 19.00 – 04.00 saatleri arasında Aral tarafından organize edilen bir etkinlik ile Taksim Meydanında yapıldı. Tüm koleksiyon versiyonlarının tükendiği gecede, yüzlerce Diablo fanı Taksim Meydanını esir aldı.

Milyonların uzun ve heyecanlı bekleyişine son vermek isteyen Diablo III, tüm severleri için dün üçüncü kez yeryüzüne indi. Sabahın erken saatlerinde Taksim Meydanındaki etkinlik alanında sıraya girmeye başlayan Diablo fanları, ilerleyen saatlerde kendi aralarında sohbet edip çeşitli oyunlar oynayarak etkinlik saatini beklediler. Diablo Fanlarına özel olarak organize edilen gecede çeşitli gruplar konser verirken, oyuncular arasında yapılan bilgi yarışmaları, ses benzerliği yarışması ve kostüm yarışması eğlencenin tansiyonunu yükseltti.

Dün gece saat 00.00’da Taksim Meydanına üçüncü kez inen Diablo III gecesine olan yoğun ilgi nedeni zamam zaman tansiyon yükselse de, gece sonunda tüm oyuncuların memnun olduğu gözlerden kaçmadı.

Diablo III normal versiyonun yanı sıra sadece bu özel gecede satışa sunulan yüzlerce koleksiyon versiyonu gece yarısı saatler 00.00’ı gösterdiğinde severleri ile buluştu. Dünya ile aynı anda Türkiye’de Aral tarafından tüketicinin beğenisine sunulan Diablo III, binlerce kişinin katıldığı büyük bir organizasyon ile adından büyük harflerle bahsettirdi.

Diablo III gece yarısı satışında tüm koleksiyon versiyonlarının tükendiğini, normal versiyon ürünün ise çok az sayıda kaldığını belirten Blizzard Marka ve Grup Müdürü Murat Acar, “Diablo III için yaptığımız bu etkinlik ile elimizdeki tüm koleksiyon versiyonları tükettik. Türkiye’de ilk kez bu tarz bir organizasyon yaptık. Bu tarz organizasyonların artması ile oyun pazarına farklı bir soluk geleceği kanaatindeyiz. Türk fanları için benzeri olmayan bu organizasyonda bizi destekleyen oyunseverlere ve partnerlerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gece Satışında Diablo III normal versiyon 110 TL’den Diablo III Collectors ise 240 TL’den satışa sunuldu.

Diablo III hakkında daha fazla bilgi almak ve gelişmeleri takip etmek için lütfen  http://www.facebook.com/aralgame adresini beğenebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!