-->
Diablo III Gecesinde, Blizzard Marka ve Grup Müdürü Murat Acar Röportajı

Aral Game tarafından Taksim meydanında düzenlenen Diablo III gece satışında Hayatımız Oyun ekibi olarak bizde oradaydık. Aral Game tarafından getirilen satış TIR’ının önünde büyük kalabalık oluşurken, başka illerden gelen oyun hayranları ile de renkli anlar yaşandı. Diablo III gecesinde Zift grubu konser verirken, çeşitli yarışmalar düzenlendi ve hediyeler dağıtıldı. Blizzard Marka ve Grup Müdürü Murat […]

15.05.2012 | ulasufuk

Aral Game tarafından Taksim meydanında düzenlenen Diablo III gece satışında Hayatımız Oyun ekibi olarak bizde oradaydık.

Aral Game tarafından getirilen satış TIR’ının önünde büyük kalabalık oluşurken, başka illerden gelen oyun hayranları ile de renkli anlar yaşandı. Diablo III gecesinde Zift grubu konser verirken, çeşitli yarışmalar düzenlendi ve hediyeler dağıtıldı.

Blizzard Marka ve Grup Müdürü Murat Acar ile röportaj da gerçekleştiren ekibimiz, geceden renkli video ve karaler yakaladı.İşte ilk olarak Murat Acar röportajı:

 



Popüler Haberler


Riot Games’in Berlin’de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 1. Aşama heyecanı 4. hafta 2. gün mücadeleleriyle sona erdi.


THQ Nordic ve Alkimia Interactive, merakla beklenen Gothic Remake’in Koleksiyoncu Sürümünü resmi olarak duyurdu.


Bethesda tarafından Fallout 4 hayranları için heyecan verici bir haber geldi!


Beşiktaş Esports, League of Legends EMEA Masters Spring 2024 yarı finalinde bugün Team BDS Academy ile karşı karşıya gelecek.