-->
Diablo III, En Hızlı Satılan PC Oyunu Oldu + Satış Rakamları

Blizzard, Diablo III’ün satış rakamlarını resmi olarak açıkladı. Blizzard tarihinin en çok ön sipariş alan ve Amazon mağazası tarihinde en çok ön sipariş alan PC oyunu ünvanını alan Diablo III’ün yapılan açıklama ile ilk gün ve ilk hafta satışları duyuruldu. En çok ön sipariş alan oyun olmanın yanı sıra “En hızlı satılan PC oyunu” ünvanını da alan Diablo […]

23.05.2012 | ulasufuk

Blizzard, Diablo III’ün satış rakamlarını resmi olarak açıkladı. Blizzard tarihinin en çok ön sipariş alan ve Amazon mağazası tarihinde en çok ön sipariş alan PC oyunu ünvanını alan Diablo III’ün yapılan açıklama ile ilk gün ve ilk hafta satışları duyuruldu.

En çok ön sipariş alan oyun olmanın yanı sıra “En hızlı satılan PC oyunu” ünvanını da alan Diablo III, çıktığı ilk gün 3.5 milyondan fazla sattı. Ayrıca bu rakama World of Warcraft’ın Annual Pass etkinliği ile gelen 1.2 milyon oyuncunun dahil edilmediği açıklandı. Bu oyuncuların sayısı da eklendiğinde, aynı gün bu sayının 4.7 Milyon’a ulaştığı belirtildi.

Yine gelen açıklamalara göre Diablo III’ün ilk hafta satış rakamı ise  6.3 milyon. Blizzard CEO ve kurucusu Mike Morhaime, karşılaştıkları ilgiden çok mutlu olduklarını dile getirirken, dünya çapında oyunculardan aldıkları oyun geri bildirimiyle özellikle gurur duyduklarını ve oyuncuların devam eden destekleri için de teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!