-->
Call of Duty: Black Ops 2 Onaylandı + İlk Videosu

Yeni Call of Duty oyunu nihayet onaylandı.Activision’dan yapılan resmi açıklamaya göre Call of Duty: Black Ops 2, PC, PS3 ve X360 platformları için 13 Kasım’da piyasalarda olacak.Oyunun ilk videosu da yayınlandı. Videonun başında Çavuş James Woods‘un 2025 yılındaki halini görüyoruz ve sunumu bizlere kendisi yaparak hikayeyi heyecanlı ve dramatik bir dille anlatıyor. Woods,o dönemin savaş […]

02.05.2012 | ulasufuk

Yeni Call of Duty oyunu nihayet onaylandı.Activision’dan yapılan resmi açıklamaya göre Call of Duty: Black Ops 2, PC, PS3 ve X360 platformları için 13 Kasım’da piyasalarda olacak.Oyunun ilk videosu da yayınlandı.

Videonun başında Çavuş James Woods‘un 2025 yılındaki halini görüyoruz ve sunumu bizlere kendisi yaparak hikayeyi heyecanlı ve dramatik bir dille anlatıyor. Woods,o dönemin savaş teknolojilerinden bahsederken, aksiyon dolu dakikalarda bizleri karşılıyor.

Ayaklı tankların, tablet kontrollü casus helikopterlerin ve en ilginci ise atların da gözüktüğü videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!