-->
Battlefield 3, Dünya Çapında 15 Milyon Adet Dağıtıldı

Electronic Arts, geçtiğimiz yılın en beğenilen ve yoğun ilgi gören FPS oyunlarından Battlefield 3’ün satış rakamlarını açıkladı. Electronic Arts’ın 31 Mart 2012 tarihi itibari ile sona eren mali yılı raporlarına göre Battlefield 3 dünya çağında 15 milyon adet dağıtıldı. En son Şubat ayında satışlarının 10 milyon adeti geçtiği açıklanan oyunun bir sonraki mali yıl olan […]

11.05.2012 | mrcappola

Electronic Arts, geçtiğimiz yılın en beğenilen ve yoğun ilgi gören FPS oyunlarından Battlefield 3’ün satış rakamlarını açıkladı.

Electronic Arts’ın 31 Mart 2012 tarihi itibari ile sona eren mali yılı raporlarına göre Battlefield 3 dünya çağında 15 milyon adet dağıtıldı. En son Şubat ayında satışlarının 10 milyon adeti geçtiği açıklanan oyunun bir sonraki mali yıl olan 31 Mart 2013’te de 18 milyon adete ulaşması bekleniyor.



Popüler Haberler


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.


Uzun zamandır beklenen PlayStation 5 aksiyon-macera oyunu Stellar Blade, nihayet bugün 26 Nisan tarihinde tüm oyunculara sunuluyor!