-->
Batman: Arkham City’nin Harley Quinn’s Revenge İçeriğine Tanıtım Videosu

Batman: Arkham City’nin oyuna daha önceden çıkarılmış olan tüm indirilebilir içeriklerin dahil edileceği Game of the Year Edition sürümünün hazırlandığını biliyoruz. Batman: Arkham City’nin GOTY sürümü dışında 29 Mayıs’ta Xbox LIVE (800 Microsoft Puanı) ve PlayStation Network’ten de ($ 9.99) indirilebilecek Harley Quinn’s Revenge içeriği gelecek. Batman ve Robin arasında geçiş yapabilme şansımızın olacağı paketin […]

11.05.2012 | mrcappola

Batman: Arkham City’nin oyuna daha önceden çıkarılmış olan tüm indirilebilir içeriklerin dahil edileceği Game of the Year Edition sürümünün hazırlandığını biliyoruz.

Batman: Arkham City’nin GOTY sürümü dışında 29 Mayıs’ta Xbox LIVE (800 Microsoft Puanı) ve PlayStation Network’ten de ($ 9.99) indirilebilecek Harley Quinn’s Revenge içeriği gelecek. Batman ve Robin arasında geçiş yapabilme şansımızın olacağı paketin Free Roam modunda ise sadece Batman’i yöneteceğiz.

Şimdi de bu içerik için kısa bir tanıtım videosu yayınlandı. Yürürken gördüğümüz Harley Quinn’in Batman’e silah doğrultması ve ateşlemesi ile video son buluyor.İşte video:

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.