-->
Angry Birds Oyunlarının İndirilme Sayısı Bir Milyarı Geçti

Geçtiğimiz günlerde 2011 yılının mali raporunu sunan Rovio Entertainment, şimdi de Angry Birds markasına ait tüm oyunların indirilme sayısını açıkladı. Açıklanan mali raporlara göre 2011 yılını yüksek gelir rakamlarıyla kapatan Rovio’nun Angry Birds oyunlarının ve ücretsiz sunulan uygulamaların toplam indirilme sayısı ise 1 milyarı geçti. Bir de video yayınlayan Rovio, videoda herkese teşekkürlerini sunarak, daha şaşırtıcı […]

09.05.2012 | ulasufuk

Geçtiğimiz günlerde 2011 yılının mali raporunu sunan Rovio Entertainment, şimdi de Angry Birds markasına ait tüm oyunların indirilme sayısını açıkladı.

Açıklanan mali raporlara göre 2011 yılını yüksek gelir rakamlarıyla kapatan Rovio’nun Angry Birds oyunlarının ve ücretsiz sunulan uygulamaların toplam indirilme sayısı ise 1 milyarı geçti.

Bir de video yayınlayan Rovio, videoda herkese teşekkürlerini sunarak, daha şaşırtıcı sürprizlerin çok yakında olduğunu müjdeliyor.İşte video:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!