-->
Alan Wake’s American Nightmare 22 Mayıs’ta PC’lere Geliyor!

Remedy Entertainment, Alan Wake’s American Nightmare’i PC’lere getireceğini resmi olarak açıkladı. Geçen haftalarda Alan Wake’s American Nightmare, Steam güncellemesi ile birlikte kayıtlara eklenmiş ve bu durumda PC oyuncuları tarafından fark edilmişti. 22 Mayıs’ta PC’ler için Steam’de satışa sunulacak oyun için Remedy yetkilisi Steam forumlarında,son rütuşların yapıldığını ve Alan Wake’s American Nightmare’i PC oyuncularına sunacakları için […]

09.05.2012 | ulasufuk

Remedy Entertainment, Alan Wake’s American Nightmare’i PC’lere getireceğini resmi olarak açıkladı.

Geçen haftalarda Alan Wake’s American Nightmare, Steam güncellemesi ile birlikte kayıtlara eklenmiş ve bu durumda PC oyuncuları tarafından fark edilmişti. 22 Mayıs’ta PC’ler için Steam’de satışa sunulacak oyun için Remedy yetkilisi Steam forumlarında,son rütuşların yapıldığını ve Alan Wake’s American Nightmare’i PC oyuncularına sunacakları için heyecanlı ve sabırsız olduklarını açıkladı.

%10 indirimli olarak 13,49 $ üzerinden ön siparişe açılan Alan Wake’s American Nightmare’in, ilk oyununu da Steam üzerinden aldıysanız ekstra %15 indirim sizleri bekliyor olacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!