-->
Yeni Call of Duty Oyunu 1 Mayıs’ta Duyurulacak!

Resmi Call of Duty sitesinde yeni bir Call of Duty oyunu için geri sayım başladı. Activision, 1 Mayıs’ta ilk detayların geleceği bir sonraki Call of Duty oyununu TNT’de yayınlanacak NBA Playoffs sırasında açıklayacaklarını duyurdu. Büyük ihtimalle 1 Mayıs’ta uzun süredir söylentileri devam eden Treyarch tarafından geliştirilen  Call of Duty: Black Ops 2 ile karşılacağız.Fakat emin olmak ve ayrıntılar için […]

27.04.2012 | ulasufuk

Resmi Call of Duty sitesinde yeni bir Call of Duty oyunu için geri sayım başladı. Activision, 1 Mayıs’ta ilk detayların geleceği bir sonraki Call of Duty oyununu TNT’de yayınlanacak NBA Playoffs sırasında açıklayacaklarını duyurdu.

Büyük ihtimalle 1 Mayıs’ta uzun süredir söylentileri devam eden Treyarch tarafından geliştirilen  Call of Duty: Black Ops 2 ile karşılacağız.Fakat emin olmak ve ayrıntılar için 1 Mayıs’ı beklememiz gerekecek.Resmi Call of Duty sitesine  buradan göz atabilirsiniz.



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.