-->
Xbox 360 Special Edition Chorme Serisi Kontrolcülerinin Çıkış Tarihi

Geçen haftalarda Xbox 360 Special Edition Chorme Series Wireless Controllers ismi ile duyurulan Xbox 360 kontrolcülerinin Amazon UK tarafından çıkış tarihi verildi. Amazon’da 34.92£ fiyatı ile ön siparişe açılan  mavi, kırmızı ve gümüş renkli kablosuz kontrolcülerin çıkış tarihi 8 Haziran. Kontrolcülerin her bir renk için ayrı açılan ön sipariş sayfalarına istediğiniz renk üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.   EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

29.04.2012 | mrcappola

Geçen haftalarda Xbox 360 Special Edition Chorme Series Wireless Controllers ismi ile duyurulan Xbox 360 kontrolcülerinin Amazon UK tarafından çıkış tarihi verildi.

Amazon’da 34.92£ fiyatı ile ön siparişe açılan  mavikırmızı ve gümüş renkli kablosuz kontrolcülerin çıkış tarihi 8 Haziran. Kontrolcülerin her bir renk için ayrı açılan ön sipariş sayfalarına istediğiniz renk üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!