-->
Worms: Revolution Duyuruldu + Video

1995 yılında Worms serisinin ilk oyunuyla tanışmıştık.Şimdi ise Team 17, serinin yeni oyunu Worms: Revolution’ı PC ve konsollar için duyurdu.Duyuru videosu da yayınlanan oyunun PC, PS3 ve X360 için indirilebilir olarak sunulması planlanıyor. 2012 yılının sonbaharında çıkacağı söylenen oyun, yeni grafik motoruyla geliştiriliyor. İlk oyunlardan hatırlayacağınız Super Sheep ve Hand Grenade silahlarının bulunacağı oyunda, bunu yanı […]

01.04.2012 | ulasufuk

1995 yılında Worms serisinin ilk oyunuyla tanışmıştık.Şimdi ise Team 17, serinin yeni oyunu Worms: Revolution’ı PC ve konsollar için duyurdu.Duyuru videosu da yayınlanan oyunun PC, PS3 ve X360 için indirilebilir olarak sunulması planlanıyor.

2012 yılının sonbaharında çıkacağı söylenen oyun, yeni grafik motoruyla geliştiriliyor. İlk oyunlardan hatırlayacağınız Super Sheep ve Hand Grenade silahlarının bulunacağı oyunda, bunu yanı sıra yeni silah,özellik ve oyun modları da olacak.

Oynanış sahnelerini gördüğümüz oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!