-->
Uncharted Serisinin Toplam Satış Rakamı ve Uncharted 3’ün Game of The Year Sürümü Duyuruldu

Sony, Playstation 3 Exclusive oyunlarının en önemli serilerinden Uncharted’ın toplam satış rakamları ile Uncharted 3’ün Game of The Year sürümünü duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Uncharted serisinin, 2007 ‘de çıkan ilk oyunu Uncharted : Drake’s Fortune, 2009’da çıkan ikinci oyunu Ucharted 2: Among Thieves ve 2011’de çıkan üçüncü oyunu Ucharted 3: Drake’s Deception dahil olmak üzere […]

26.04.2012 | ulasufuk

Sony, Playstation 3 Exclusive oyunlarının en önemli serilerinden Uncharted’ın toplam satış rakamları ile Uncharted 3’ün Game of The Year sürümünü duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre Uncharted serisinin, 2007 ‘de çıkan ilk oyunu Uncharted : Drake’s Fortune, 2009’da çıkan ikinci oyunu Ucharted 2: Among Thieves ve 2011’de çıkan üçüncü oyunu Ucharted 3: Drake’s Deception dahil olmak üzere toplam satış rakamı 17,320,000 adet. Açıklanan bu satış rakamları ilk oyunun çıkışından 12 Nisan tarihine kadar olan süreçten alınmış.

Uncharted 3 için duyurulan Game of The Year sürümüne gelecek olursak, pakette oyun için şimdiye dek çıkan bütün DLC paketlerini içerecek.( Classic Skins Pack 1-3, Multiplayer Accessory Pack, Flashback Map Packs 1 ve 2, Drake’s Deception Map Pack, Fort Co-Op Adventure, Co-Op Shade Survival, Doughnut Skin Pack ve Rogues Skin Pack 1-2)

Game of The Year sürümünün yayınlanan kapak tasarımına da aşağıdan bakabilirsiniz:



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!