-->
THQ, Darksiders II’nin Ertelendiğini Duyurdu!

THQ, Vigil Games tarafından geliştirilen Darksiders II’nin ertelendiğini duyurdu. Gelen açıklamaya göre 29 Haziran’da Avrupa çıkışını yapacak oyun 2 ay erteleme ile ağustos ayında piyasalarda olacak. THQ’nun, Max Payne 3 ve Ghost Recon: Future Soldier oyunlarının kısa bir süre sonra çıkış yapacak olmasından dolayı oyunun satışlarını etkilememesi için bu yola başvurduğu düşünülse de, gelen bilgilere göre […]

19.04.2012 | mrcappola

THQ, Vigil Games tarafından geliştirilen Darksiders II’nin ertelendiğini duyurdu. Gelen açıklamaya göre 29 Haziran’da Avrupa çıkışını yapacak oyun 2 ay erteleme ile ağustos ayında piyasalarda olacak.

THQ’nun, Max Payne 3 ve Ghost Recon: Future Soldier oyunlarının kısa bir süre sonra çıkış yapacak olmasından dolayı oyunun satışlarını etkilememesi için bu yola başvurduğu düşünülse de, gelen bilgilere göre ise erteleme sebebi olarak Vigil Games’in oyunun kalitesini artırmak amacında olduğu için bu yola başvurulduğu belirtildi.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!