-->
The Walking Dead’in Xbox.com’a Göre Çıkış Tarihi

Telltale Games tarafından çizgi roman ve Tv dizisi The Walking Dead’den uyarlama video oyunu The Walking Dead:The Game’in Xbox.com’a göre çıkış tarihi belli oldu. Xbox Live, PlayStation Network, PC, Mac ve iOS platformları için daha önce Nisan ayında çıkacağı açıklanan oyun Xbox.com sitesinde yapılan güncelleme ile net tarihe kavuşan The Walking Dead: The Game Xbox […]

22.04.2012 | ulasufuk

Telltale Games tarafından çizgi roman ve Tv dizisi The Walking Dead’den uyarlama video oyunu The Walking Dead:The Game’in Xbox.com’a göre çıkış tarihi belli oldu.

Xbox Live, PlayStation Network, PC, Mac ve iOS platformları için daha önce Nisan ayında çıkacağı açıklanan oyun Xbox.com sitesinde yapılan güncelleme ile net tarihe kavuşan The Walking Dead: The Game Xbox 360’a 25 Nisan’da gelecek.Beş bölümlük zombi macera oyunu The Walking Dead: The Game’in ilk bölümü 400 Microsoft puanına satışa sunulacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!